kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Planowany termin na 17.12. Jestem pełna obaw i strasznie się boje. Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak chyba każda z nas każda ciąża to milion obaw ale trzeba być dobrej myśli i się nie stresowaćPlanowany termin na 17.12. Jestem pełna obaw i strasznie się boje. Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać.
Ja też mam planowany termin na 17.12[emoji2] Będzie wszystko dobrze. Nie może być inaczej[emoji106]Planowany termin na 17.12. Jestem pełna obaw i strasznie się boje. Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać.
Super[emoji2]Witam można dołaczyć? Termin prawdopodobnie na 21 grudnia[emoji5]
Witam można dołaczyć? Termin prawdopodobnie na 21 grudnia☺
Ja też mam planowany termin na 17.12[emoji2] Będzie wszystko dobrze. Nie może być inaczej[emoji106]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a z innej beczki - kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy?...
napisałam wczoraj bezbłędnie dyktando po niemiecku i jestem z siebie dumna
Hej
Mogę dołączyć?
Witam można dołaczyć? Termin prawdopodobnie na 21 grudnia☺