kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Hej
Mogę dołączyć?
Mogę dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję! Ja nie wiem jak ja wysiedzę w robocie do 15! Zwariuuje normalnie, zwariuje#maggie91 @daruuunia3 pięknych serduszek bijących jak dzwon ❤
Gratuluję dyktanda!!Cześć wam ktoś tam wczoraj zapytał jak często wychodzę z klasy . Więc tak średnio 2 godziny jestem w stanie wysiedziec napisałam wczoraj bezbłędnie dyktando po niemiecku i jestem z siebie dumna haha. Trzymam kciuki za wizyty i witam nowa mamusie :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mieszkam tutaj dlatego niemiecku znać muszę A że chce zrobić jakąś szkole wyższa w Niemczech to niestety muszę poziom językowy mieć potwierdzony na papierku. Niemiecki jak dla mnie ma strasznie trudna gramatykeGratuluję dyktanda!!
Dla mnie niemiecki to była zmora całych studiów... Nie powtarzałam żadnych matematycznych modeli ryzyka, prawdopodobieństwa czy innych, ale niemiecki - co semestr... Brrr...
Na egzaminie opowiadałam po niemiecku o kryzysie w Irlandii i to była ostatnia rzecz z sensem jaką powiedziałam w tym języku. Strasznie go nie lubię.
Wszystko bym oddała za brak mdłości [emoji2]Ja w drodze do pracy. Hej babeczki!
U mnie oznak ciąży brak, więc miło poczytać o was, choć oczywiście wcale mdłości nie zazdroszczę.
Ja oddałam wszystko jeśli chodzi o wyprawkę. Na szczęście moja przyjaciółka ma po swoich dzieciach komplet, więc kamień z serca. Dokupić musimy drobiazgi, ale to miłe więc już się nie mogę doczekać.
W czerwcu jadę nad morze i rozglądam się za kostiumem ciazowym.