reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć wam :) ktoś tam wczoraj zapytał jak często wychodzę z klasy . Więc tak średnio 2 godziny jestem w stanie wysiedziec;) napisałam wczoraj bezbłędnie dyktando po niemiecku i jestem z siebie dumna :D haha. Trzymam kciuki za wizyty i witam nowa mamusie :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję dyktanda!!

Dla mnie niemiecki to była zmora całych studiów... Nie powtarzałam żadnych matematycznych modeli ryzyka, prawdopodobieństwa czy innych, ale niemiecki - co semestr... Brrr...
Na egzaminie opowiadałam po niemiecku o kryzysie w Irlandii i to była ostatnia rzecz z sensem jaką powiedziałam w tym języku. Strasznie go nie lubię.

Gratuluję dyktanda!!

Dla mnie niemiecki to była zmora całych studiów... Nie powtarzałam żadnych matematycznych modeli ryzyka, prawdopodobieństwa czy innych, ale niemiecki - co semestr... Brrr...
Na egzaminie opowiadałam po niemiecku o kryzysie w Irlandii i to była ostatnia rzecz z sensem jaką powiedziałam w tym języku. Strasznie go nie lubię.
Mieszkam tutaj dlatego niemiecku znać muszę :) A że chce zrobić jakąś szkole wyższa w Niemczech to niestety muszę poziom językowy mieć potwierdzony na papierku. Niemiecki jak dla mnie ma strasznie trudna gramatyke

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w drodze do pracy. Hej babeczki!

U mnie oznak ciąży brak, więc miło poczytać o was, choć oczywiście wcale mdłości nie zazdroszczę.

Ja oddałam wszystko jeśli chodzi o wyprawkę. Na szczęście moja przyjaciółka ma po swoich dzieciach komplet, więc kamień z serca. Dokupić musimy drobiazgi, ale to miłe więc już się nie mogę doczekać.
W czerwcu jadę nad morze i rozglądam się za kostiumem ciazowym.

Ja w drodze do pracy. Hej babeczki!

U mnie oznak ciąży brak, więc miło poczytać o was, choć oczywiście wcale mdłości nie zazdroszczę.

Ja oddałam wszystko jeśli chodzi o wyprawkę. Na szczęście moja przyjaciółka ma po swoich dzieciach komplet, więc kamień z serca. Dokupić musimy drobiazgi, ale to miłe więc już się nie mogę doczekać.
W czerwcu jadę nad morze i rozglądam się za kostiumem ciazowym.
Wszystko bym oddała za brak mdłości [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry