reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mnie baaardzo mało mdli w porównaniu do poprzednich dni, mam nadzieję że wszystko ok:/
Ja w okresie przed świątecznym narzekałam mojemu S. że mi przeszły dolegliwości i się boję że coś nie tak, a później w poniedziałek przyszły ze zdwojoną siłą i jak wcześniej tylko mdłości, to teraz mam z bieganiem do kibelka i zawrotami głowy... Przez to teraz mu mówię, że jak następny raz tak będę schizować że jest mi za dobrze, to by mi przypomniał ;-)

reklama
Ja też już mam od kilku dni te legginsy z Lidla. I faktycznie są fajne. Nic nie uwiera :)

I jestem zadowolona, bo od 2 dni nie mam mdłości i mogę jeść to na co mam ochotę
Zazdroszczę, bo ja dzisiaj zauważyłam, że już mi ciasno... w zapiętych ciężko wysiedzieć, a dzisiaj mam urodziny koleżanki a ciąża wśród znajomych to jeszcze top secret :D

@iwilleatyou bedzie syn jak nic. Ja tez przy synku zjadslam precle a cebula smarzona tak mi cuchla ze sie wzdrygam.

Mi wczoraj wszystkie objawy przeszly pogodzilam sie z losem, ponazekalam do Boga i dzis (.)(.) wrazliwe wrocily, nudnisci na szczescie nie. Oby bylo dobrze aaa w nocy trzeslam sie z zimna i tulilam do M , jak sie juz zagrzalam to bylam nagrzana do rana i M siejuz przytulic nie mogl.

Mam takir pytanie ktora z Was w 6tyg jeszcze serduszka nie widziala??

@iwilleatyou bedzie syn jak nic. Ja tez przy synku zjadslam precle a cebula smarzona tak mi cuchla ze sie wzdrygam.

Mi wczoraj wszystkie objawy przeszly pogodzilam sie z losem, ponazekalam do Boga i dzis (.)(.) wrazliwe wrocily, nudnisci na szczescie nie. Oby bylo dobrze aaa w nocy trzeslam sie z zimna i tulilam do M , jak sie juz zagrzalam to bylam nagrzana do rana i M siejuz przytulic nie mogl.

Mam takir pytanie ktora z Was w 6tyg jeszcze serduszka nie widziala??
Liczę na córkę :D no ale co by nie było pokocham jak swoje :D jak to mój mąż mówi [emoji14]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mandy33 noo, mi też jest ciągle zimno. W pracy się opatulam kocem pod biurkiem (choć nie jest to dobry pomysł,bo ciągle przysypiam jak się tak owinę [emoji16]). A wczoraj w domu schowałam termostat do lodówki by się ogrzewanie włączyło bo mi było zimno [emoji23].

Cały dzień dziś mi się marzyły placki ziemniaczane mojej babci [emoji7]. Wychodząc z pracy wymyśliłam, że się wproszę do dziadków, przecież nie odmówią ciężarnej wnuczce usmażenia kilku placuszków [emoji6]. Dzwonię i pytam co mieli na obiad, a tu placki ziemniaczane [emoji16]. Tak się objadłam, że chyba będę musiała tu już zostać na zawsze, nie mam siły się ruszyć [emoji16].

Moje 3 znajome wcinały kiwi na potęgę na chłopca [emoji6]. Jedna w torebce nosiła takie kilogramowe pudełko kiwi by przypadkiem jej się niespodziewanie nie skończyły [emoji23].

@iwilleatyou ale liczysz na córkę czy masz też przeczucie, że to będzie dziewczynka [emoji6]?
Mój mąż też czasem mówi, że pokocha jak swoje [emoji6]. Głównie w temacie ewentualnych rudych włosów naszego dziecka [emoji23][emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mandy33 noo, mi też jest ciągle zimno. W pracy się opatulam kocem pod biurkiem (choć nie jest to dobry pomysł,bo ciągle przysypiam jak się tak owinę [emoji16]). A wczoraj w domu schowałam termostat do lodówki by się ogrzewanie włączyło bo mi było zimno [emoji23].

Cały dzień dziś mi się marzyły placki ziemniaczane mojej babci [emoji7]. Wychodząc z pracy wymyśliłam, że się wproszę do dziadków, przecież nie odmówią ciężarnej wnuczce usmażenia kilku placuszków [emoji6]. Dzwonię i pytam co mieli na obiad, a tu placki ziemniaczane [emoji16]. Tak się objadłam, że chyba będę musiała tu już zostać na zawsze, nie mam siły się ruszyć [emoji16].

Moje 3 znajome wcinały kiwi na potęgę na chłopca [emoji6]. Jedna w torebce nosiła takie kilogramowe pudełko kiwi by przypadkiem jej się niespodziewanie nie skończyły [emoji23].

@iwilleatyou ale liczysz na córkę czy masz też przeczucie, że to będzie dziewczynka [emoji6]?
Mój mąż też czasem mówi, że pokocha jak swoje [emoji6]. Głównie w temacie ewentualnych rudych włosów naszego dziecka [emoji23][emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę i chyba wmawiam sobie to przeczucie ale w sumie mi to obojętne jak tak głębiej się zastanowie :) nie chce więcej niż 2 dzieci więc fajnie by było mieć dziewuszke :) do kompletu

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry