Hejka :-), mogę do was dołączyć? Spodziewam się drugiego szkarb@o2.pl, termin mam na 10.12 -:-)
Reniuszek witaj! Byłyśmy razem na Kwietniówkach 2012, skojarzyłam Cię po avku. Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka :-), mogę do was dołączyć? Spodziewam się drugiego szkarb@o2.pl, termin mam na 10.12 -:-)
Dziękuję :-) zrobiłam najpierw test, tydzień pozniej wizyta u lekarza i tam już był widoczny Skarbek z serduszkiem bijacym :-)Witamy, zapraszamy. Im nas wiecej, tym weselej[emoji4] Robiłaś betę?
Pasażerka jam miło, dziękuję z tego co pamiętam nie często zaglądalas na Kwietniówki?Reniuszek witaj! Byłyśmy razem na Kwietniówkach 2012, skojarzyłam Cię po avku. Gratulacje!
Pasażerka jam miło, dziękuję z tego co pamiętam nie często zaglądalas na Kwietniówki?
Witaj.Hejka :-), mogę do was dołączyć? Spodziewam się drugiego szkarb@o2.pl, termin mam na 10.12 -:-)
Chciałabym bym zjeść coś z takim apetytemDziewczyny ruszyć się nie mogę zjadłam pół dużego pojemnika lodów śmietankowych przegryzając herbatnikami a teraz mnie znów chęć bierze na pomidory jak ja nie zjem teraz codziennie pomidora to jestem chora
Faktycznieu u nas za szybko poszlo. Jak się teraz czujesz??Zaczęłam częściej bywać niedługo przed porodem kiedy Ty już byłaś rozpakowana