reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

W Biedrze kupilam. Bałam się że będą wodniste i bez smaku a tu niespodzianka. Pachnące, soczyste, pyyyszne. Do tego kupiłam sobie banany, kiwi, jabłka i borówki. Taka mnie chętka naszła. Owoce to na chłopaka czy dziewczynke? Pamiętam, że przy synku pochłaniałam jabłka kilogramami. A! I dziś bylam u rodziców. Wczoraj robili bigos, którego "bez ciąży" nienawidzę, a dzis? Samą kapustę wpierniczalam bo kiełbasę ze względu na piątek musiałam omijać. A słodycze jak uwielbiam tak teraz mogą dla mnie zniknąć bezpowrotn ie. Jaja, hehe. Co się z nami dzieje???
Ja jestem mięsożerna a teraz nie mogę nawet zrobić Frankowi kanapki z szynką bo mam odruch wymiotny. Truje mi on o spaghetti od kilku dni a jak pomyślę że mam podsmażyć mięso mielone to aż mnie przerażenie ogarnia :D

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też już mam od kilku dni te legginsy z Lidla. I faktycznie są fajne. Nic nie uwiera :)

I jestem zadowolona, bo od 2 dni nie mam mdłości i mogę jeść to na co mam ochotę

Ja jestem mięsożerna a teraz nie mogę nawet zrobić Frankowi kanapki z szynką bo mam odruch wymiotny. Truje mi on o spaghetti od kilku dni a jak pomyślę że mam podsmażyć mięso mielone to aż mnie przerażenie ogarnia :D

Mój synek po Świętach ma faze za żurek, mówi na niego żuraw,hahah. Jutro będę mu gotowała bo prosi od wtorku gdy świąteczny się skończył :Da sspaghetti też uwielbia.

Ja też już mam od kilku dni te legginsy z Lidla. I faktycznie są fajne. Nic nie uwiera :)

I jestem zadowolona, bo od 2 dni nie mam mdłości i mogę jeść to na co mam ochotę
1492791768-aaaaaa.jpeg
udało mi się zjeść normalnie tylko śniadanie. Tylko te precle mi jakoś wchodzą

Mój synek po Świętach ma faze za żurek, mówi na niego żuraw,hahah. Jutro będę mu gotowała bo prosi od wtorku gdy świąteczny się skończył :Da sspaghetti też uwielbia.
Mój prosił o pizze i dzisiaj jak wracalam z pracy w piekarni kupiłam mu małe margaritty i to była najlepsza decyzja w moim życiu :D u mnie to taka zmiana bo ja praktycznie codziennie robiłam obiadek po pracy a teraz nie jestem w stanie gotować. Dobrze że mały je obiad ciepły w przedszkolu a mój mąż jedzie na kebabach :D

reklama
Nie wiem czemu ale nie cierpię ananasa w żadnej postaci :) a zrazilam się kiedyś jak zjadłam sałatkę u ciotki z majonezem szynka i ananasem a fuj

Tak, ananasy są kontrowersyjne :D Mamy kolege który zawsze się obraża i prawie wychodzi jak zamawiamy pizze z ananasem :D a ostatnie dni wyjątkowo mam ochotę

Do góry