reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Millo ostatnio się nie sprawdził bo miała być dziewczynka ja w to nie wierze tak sprawdzałam bo mi sie nudzi w domu i dla zabicia czasu grzebie z netu i z głupia sprawdzałam

reklama
Dokładnie takie kalendarze o niczym nie świadczą to jest 50% na 50. Wiadome że komuś się potwierdzi a tej drugiej połowie nie hehe ;) najważniejsze by dziecko było zdrowe i tego się trzymaj wtedy te doły mina ;) ! Głową do góry.

Ps. Ja kupowałam na ebayu test płci. Sikalo się na test i jak było niebieskie to chłopiec a jak dziewczynka to różowe. Hehe no u mnie było różowe i dzieczynka się urodziła. Ale miałam to szczęście bo podobno też to na zasadzie 50 na 50
A kalendarz chiński też wtedy na dziewczynkę pokazywał. Miałam ten zbieg okoliczności ;)

...........:::::::6tydz i 3dni:::::::::..........

Wiadomo aby było zdrowe bo ja swoje przeszłam ze starszym synem i te wizyty w klinikach miałam już dość jezdzić najważniejsze że to juz jest za mną i mamy spokój

Jejuuu, moi chłopcy pojechali właśnie na trening, a ja zostałam SAMA. Postanowiłam olać sprzątanie i odpocząć. Jak się położyłam to poczułam taką ulgę w kręgosłupie. Aj, cudnie. <3

A ja czekam na meza ktory z delegacji wraca na weekend to sobie odpoczne:p choc jutro mam urodziny razem z 60tka mojego taty i impreza w knajpie..i 1 raz nie chce mi się isc jak pomysle o tym jedzeniu tam i mdlosciach brrr..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170421_175436.jpg
Witaj w klubie iwilleatyou :)

Załączniki

• IMG_20170421_175436.jpg
    IMG_20170421_175436.jpg
    451,9 KB · Wyświetleń: 303
reklama
Maja tez czarne. Ja to najchętniej czarne bo moja szafa pelna jest głównie czarnych, szarych, bialych i pudrowo-rozowych ubran, taka mam schize, zero kolorow, ale na lato czarne srednio fajne.
Ja też mam czarne i jeszcze czerwone:D:D mogłabym być czarownicą, głównie czarne ciuchy, długie czarne włosy i cera blada jak u śmierci.

Do góry