reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Poniżej mój maluszek, badanie z wczoraj 6 tydzień i 2 dni. Serduszko już pukało [emoji4] To moja pierwsza ciąża i jestem trochę zagubiona ale wierzę, ze wszystko będzie dobrze.
1492777248-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj.

Super, gratulacje!!! Śliczna dzidzia:)

reklama
@M@gda kropeczka ładnie rośnie to musi być dobrze [emoji6]

@Ankuś moja mama zaczęła poszukiwania ciuchów ciążowych dla mnie [emoji23] z tego co wiem to już mi jakieś spodnie (chyba nexta) zamówiła [emoji6]. Przed świętami kupiłam sobie jeansy jeszcze zwykłe ale są jakoś tak śmiesznie szyte (albo ja taka nie foremna [emoji6]) , że spokojnie trochę brzuszka mi się zmieści [emoji6]. Lato planuje przechodzić w sukienkach (mam sporo takich luźnych [emoji16]) i tunikach z legginsami, a o jesieni staram się jeszcze nie myśleć [emoji16].
@Oska305 a nie masz kogoś od kogo mogłabyś na raz pożyczyć sukienkę [emoji6]? Ja mam Komunię chrześnicy w ostatni weekend maja i jeszcze ciężko mi przewidzieć jak duży będę mieć brzuch [emoji6]. Ale zanim coś kupię "przejrzę" szafę mamy i koleżanki [emoji6]. Choć liczę, że jeszcze się wcisnę w sukienkę, którą sobie niedawno kupiłam [emoji6]. Jeśli się nie uda, to kupię jakąś tunikę, która będzie mi trochę dłużej służyć [emoji6].
Zaraz sobie oblookam wrzucone ogrodniczki [emoji6]. Ale bardzo mnie korci, żeby sobie jakieś kupić [emoji16]. W liceum miałam w klasie dziewczynę w ciąży i ona ciągle chodziła w ogrodniczkach [emoji16] wyglądała przeuroczo [emoji6]. Zawsze sobie myślałam, że chciałabym też tak fajnie wyglądać w ciąży w takich spodniach [emoji7][emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie w poprzedniej ciąży h&m ubieral, asos i zalando :-) ale także nosiłam oversizowe ubrania z sieciowek .
Ja niestety legginsow nie lubię, więc miałam dwie pary jeansow ciazowych

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry