reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Millo ostatnio się nie sprawdził bo miała być dziewczynka ja w to nie wierze tak sprawdzałam bo mi sie nudzi w domu i dla zabicia czasu grzebie z netu i z głupia sprawdzałam

reklama
Dokładnie takie kalendarze o niczym nie świadczą to jest 50% na 50. Wiadome że komuś się potwierdzi a tej drugiej połowie nie hehe ;) najważniejsze by dziecko było zdrowe i tego się trzymaj wtedy te doły mina ;) ! Głową do góry.

Ps. Ja kupowałam na ebayu test płci. Sikalo się na test i jak było niebieskie to chłopiec a jak dziewczynka to różowe. Hehe no u mnie było różowe i dzieczynka się urodziła. Ale miałam to szczęście bo podobno też to na zasadzie 50 na 50
A kalendarz chiński też wtedy na dziewczynkę pokazywał. Miałam ten zbieg okoliczności ;)

...........:::::::6tydz i 3dni:::::::::..........

Wiadomo aby było zdrowe bo ja swoje przeszłam ze starszym synem i te wizyty w klinikach miałam już dość jezdzić najważniejsze że to juz jest za mną i mamy spokój

Jejuuu, moi chłopcy pojechali właśnie na trening, a ja zostałam SAMA. Postanowiłam olać sprzątanie i odpocząć. Jak się położyłam to poczułam taką ulgę w kręgosłupie. Aj, cudnie. <3

A ja czekam na meza ktory z delegacji wraca na weekend to sobie odpoczne:p choc jutro mam urodziny razem z 60tka mojego taty i impreza w knajpie..i 1 raz nie chce mi się isc jak pomysle o tym jedzeniu tam i mdlosciach brrr..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170421_175436.jpg
Witaj w klubie iwilleatyou :)

Załączniki

• IMG_20170421_175436.jpg
    IMG_20170421_175436.jpg
    451,9 KB · Wyświetleń: 300
reklama
Maja tez czarne. Ja to najchętniej czarne bo moja szafa pelna jest głównie czarnych, szarych, bialych i pudrowo-rozowych ubran, taka mam schize, zero kolorow, ale na lato czarne srednio fajne.
Ja też mam czarne i jeszcze czerwone:D:D mogłabym być czarownicą, głównie czarne ciuchy, długie czarne włosy i cera blada jak u śmierci.

Do góry