reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

ZAPRASZAM WSZYTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV (a jak sie nie da to tu)

IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd

WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY BĘDĘ WPISANE TUTAJ Link do: Termin Porodu (bez komentarzy) WG KOLEJNOŚCI DAT . JEŚLI KOGOŚ JESZCZE NIE MA, A CHCIAŁ BY TO ZAPRASZAM, JEST NAS JUŻ 23 OSOBY
Dopiszę się w poniedziałek jak się upewnie że z maleństwem wsio ok :)

reklama
Mikini no mi tak ostatnio zrobił :-)
Do becikowego dostaje się osobne zaświadczenie, bo mnie po porodzie pytaly się Panie z rejestracji. Ja i tak się nie lapalam, więc mi bez różnicy

Ja z karta czekam, bo wolę nie zapraszać

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa ja tez sie wpisze jak bedzie na 100% pewna ciaza. Co sie odwlecze to... a co do kart ciazy nigdy na takim etapie nie mialam zakladanej. Zawsze po 8-10tyg kiedy wszystko wiadomo raz mialam nawet pozniej ale do tylu ki ja uzupelnili jakos tygodnie ciaxy cofali i bylo ok

Ja kartę ciazy będę miała na spokojnie zakładana na następnej wizycie 10.05. To będzie wtedy 9t2d . Uprosiłam lekarza żeby mieć wizytę za 3tyg a nie 4. No i się udało.

Mi karteteż ciazy zalozyl na ostatniej wizycie i wpisywal tam wyniki ostatnie. Bozeee jak mnie roznoslo z tym brzuchem. Jutro rano zrobie zdjecie i Wam pokaże. Teraz juz mi sie nie chce wstawac hiehie.

reklama
Ja nigdy nie piłam kawy, bo nie lubię. Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt, bardzo się cieszę :) co do brzuszka, u mnie już widać i jestem w szoku, że tak szybko, jestem osobą szczupłą może dlatego. A wieczorem po całym dniu jedzenia i picia to jest wielki ;)

Do góry