reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

ZAPRASZAM WSZYTKIE GRUDNIOWE MAMY DO NAPISANIA MI PRV (a jak sie nie da to tu)

IMIĘ:
TERMIN OM :
TERMIN USG :
MOJE PRZECZUCIE CHŁOPIEC / DZIEWCZYNKA (zobaczymy potem komu się sprawdzi)
W OCZEKIWANIU NA (które już dziecko) pierwsze, trzecie ..itd

WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY BĘDĘ WPISANE TUTAJ Link do: Termin Porodu (bez komentarzy) WG KOLEJNOŚCI DAT . JEŚLI KOGOŚ JESZCZE NIE MA, A CHCIAŁ BY TO ZAPRASZAM, JEST NAS JUŻ 23 OSOBY
Dopiszę się w poniedziałek jak się upewnie że z maleństwem wsio ok :)

reklama
Mikini no mi tak ostatnio zrobił :-)
Do becikowego dostaje się osobne zaświadczenie, bo mnie po porodzie pytaly się Panie z rejestracji. Ja i tak się nie lapalam, więc mi bez różnicy

Ja z karta czekam, bo wolę nie zapraszać

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa ja tez sie wpisze jak bedzie na 100% pewna ciaza. Co sie odwlecze to... a co do kart ciazy nigdy na takim etapie nie mialam zakladanej. Zawsze po 8-10tyg kiedy wszystko wiadomo raz mialam nawet pozniej ale do tylu ki ja uzupelnili jakos tygodnie ciaxy cofali i bylo ok

Ja kartę ciazy będę miała na spokojnie zakładana na następnej wizycie 10.05. To będzie wtedy 9t2d . Uprosiłam lekarza żeby mieć wizytę za 3tyg a nie 4. No i się udało.

Mi karteteż ciazy zalozyl na ostatniej wizycie i wpisywal tam wyniki ostatnie. Bozeee jak mnie roznoslo z tym brzuchem. Jutro rano zrobie zdjecie i Wam pokaże. Teraz juz mi sie nie chce wstawac hiehie.

reklama
Ja nigdy nie piłam kawy, bo nie lubię. Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt, bardzo się cieszę :) co do brzuszka, u mnie już widać i jestem w szoku, że tak szybko, jestem osobą szczupłą może dlatego. A wieczorem po całym dniu jedzenia i picia to jest wielki ;)

Do góry