reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzisiaj przespałam cały dzień, masakra z tym spaniem. Teraz wyszłam z psem na spacer i normalnie nie mam siły. Ciekawe jak długo to potrwa, bo tak się nie da funkcjonować ;)

reklama
Ja nigdy nie piłam kawy, bo nie lubię. Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt, bardzo się cieszę :) co do brzuszka, u mnie już widać i jestem w szoku, że tak szybko, jestem osobą szczupłą może dlatego. A wieczorem po całym dniu jedzenia i picia to jest wielki ;)
Zauważyłam, że u mnie brzuch też wieczorami większy. Chce zrobić zdjęcie i wysłać mężowi, ale nie wiem o jakiej porze dnia żeby było wiarygodnie[emoji23] [emoji23]

Hej dziewczyny dzwonilam do gina kazała przyjść w sobotę po wizycie wpisze się do waszego kalendarza. Gratuluje udanych wizyt , ja się stresuje mega przed moja.

Ja dzis wlasnie wypilam bo cisnienie 94/59 i glowa bolala caly dzien i juz mam wyrzuty sumienia:(
Ide zaraz spac..do dupy dzis dzien mialam..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........

Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........
O matko, biedna. :/

Ja dzis wlasnie wypilam bo cisnienie 94/59 i glowa bolala caly dzien i juz mam wyrzuty sumienia:(
Ide zaraz spac..do dupy dzis dzien mialam..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się. Jak jedną wypilas nie zaszkodziła dzidziusiowi na pewno. Spokojnie. To zebys Ty się czuła dobrze też jest dla Niego ważne przecież.

reklama
Do góry