reklama
Zauważyłam, że u mnie brzuch też wieczorami większy. Chce zrobić zdjęcie i wysłać mężowi, ale nie wiem o jakiej porze dnia żeby było wiarygodnie[emoji23] [emoji23]Ja nigdy nie piłam kawy, bo nie lubię. Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt, bardzo się cieszę co do brzuszka, u mnie już widać i jestem w szoku, że tak szybko, jestem osobą szczupłą może dlatego. A wieczorem po całym dniu jedzenia i picia to jest wielki
Hahaha ja w sumie cieszę się z brzuszka. Lubię się po nim głaskaćZauważyłam, że u mnie brzuch też wieczorami większy. Chce zrobić zdjęcie i wysłać mężowi, ale nie wiem o jakiej porze dnia żeby było wiarygodnie[emoji23] [emoji23]
Millo
Fanka BB :)
Ja dzis wlasnie wypilam bo cisnienie 94/59 i glowa bolala caly dzien i juz mam wyrzuty sumienia
Ide zaraz spac..do dupy dzis dzien mialam..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu
...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........
CarlaR
O matko, biedna. :/Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu
CarlaR
Nie martw się. Jak jedną wypilas nie zaszkodziła dzidziusiowi na pewno. Spokojnie. To zebys Ty się czuła dobrze też jest dla Niego ważne przecież.Ja dzis wlasnie wypilam bo cisnienie 94/59 i glowa bolala caly dzien i juz mam wyrzuty sumienia
CarlaR
Rano jest chyba najbardziej wiarygodny wieczorem to ja wygladam jak w 7miesiącu hehe. Rano jest jeszcze znosnieZauważyłam, że u mnie brzuch też wieczorami większy. Chce zrobić zdjęcie i wysłać mężowi, ale nie wiem o jakiej porze dnia żeby było wiarygodnie[emoji23] [emoji23]
reklama