reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Bylam u lekarza. Dzis 6t0d. 3mm czlowieka. Lekarz stwierdzil zeby nie bagatelizowac plamien i dostalam L4 do srody. W srode kolejna wizyta, moze juz będzie serduszko.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula bardzo się cieszę że wszytko ok!! Odpoczywaj :** a i jednak jeden maluszek się przyjął ?

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........

reklama
Kolejna wizyta dopiero 25.05 ;( dlugooo bede musiala czekac, ale to juz beda badania prenatalne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć, ja wczoraj zrobiłam test i blada druga kreska. Beta 3 dni temu 56. Jutro znowu pójdę bo wydaje mi się troche mało. Ostatnią miesiączke miałam 21.03.
Z mężem staramy się od sierpnia 2016 i nie ukrywam trochę się martwimy.
Mama 3,5 letniej księżniczki [emoji1283]

Bebe witaj:*betka w porzadku.Ja pierwsza w 11 dniu po owulacji mialam 47:)Tez staralismy sie 8 msc w tym 1 poronienie.Bedzie dobrze:* To na kiedy Ci termin wychodzi?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki [emoji5] termin wychodzi na 27.12
Teraz trochę jeszcze się przeziębiłam i bardziej o tym wszystkim myślę bo od 2 dni w łóżku.
Termin do lekarza mam na 4 maja dopiero ale naczytałam, że wcześniej nie ma sensu bo może nie być widać zarodka...
Millo a ty w którym już tc jesteś?

Bebebe to zdrowka:*kuruj się i odpoczywaj:)Nie doposc do goraczki 38,3 juz moze byc niebezpieczna wiec paracetamol jak cos.
No najlepiej isc po 6 tyg na wizyte:)o ile nie potrzebujesz progesteronu brac.
Ja jestem 8t4d :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry