reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Carla a bierzesz zastrzyki clexane? Ja np mam wykazana trombofilie, moze tez masz problemy z krzepliwoscia krwi?
Zrobiłam wszystkie badania i wyszły ok. Biorę teraz w ciąży Acard 150 i tyle narazie :/ Chodzę do dobrego specjalisty, chwalonego także mam nadzieję że wie co robi. Mam jednak w planach na najbliższej wizycie jeśli nadal będzie dobrze, pogadać z nim o śmierci córeczki, o tych zawałach i wgl. Także zobaczymy co mi powie. Pospisuję sobie wszystko na kartce żeby nie zapomnieć o niczym. Na ostatniej wizycie byłam tak uszczęśliwiona bijącym sercem, że nic innego się nie liczyło ;)

reklama
A skąd masz takie info?

Zmiany dotyczą także innych aspektów. M.in. ciężarna wykonująca pracę w pozycji stojącej wciąż nie będzie mogła pracować dłużej niż trzy godziny w ciągu zmiany, a dodatkowo czas spędzony w tej pozycji nie będzie mógł jednorazowo przekraczać kwadransa. Po kwadransie pracy w pozycji stojącej powinna nastąpić 15-minutowa przerwa. Ograniczenie to nie będzie dotyczyć kobiet karmiących piersią.

WW.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przyjaciel jest bhp owcem w mojej pracy. Mam nadzieje ze dziś dostanę zaświadczenie bo 12 h na nogach robi swoje... bardzo puchna

Dziewczyny, masakrycznie mnie dziś znów mdliło, włącznie z bieganiem w wiadome miejsce i pani w aptece poleciła mi lokomotiv ale mam mieszane odczucia co do tego. Któraś próbowała? Podobno jest dozwolony w ciąży.

Jak już mi przeszło, to uderzyłam do Lidla i poza normalnymi zakupami nie mogłam się powstrzymać przed kupieniem połączenia: 2 pomarańcze, bagietka czosnkowa i opakowanie kiszonych ogórków... aż pani w kasie na mnie dziwnie spojrzała, no cóż ;)

@CarlaR zycze Ci duzo wiary zeby wszystko teraz skonczylo sie tak jak trzeba moze czasem warto odrobinke wczesniej dzidzie wyciagnac z brzuszka. Strata dziecka na kazdym etapie jest bardzo trudna.

Dziewczyny sliczne zdjecia, oby kazda z nas za tydzien czy dwa mogla sie takimi chwalic.
1492692925-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwale :) 8t4d ciąża starsza niż OM termin 27.11 :) kruszyna ma 1.86cm [emoji7]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
ale ten okruszek ma duzo miejsca moze i mi za 2Tyg w tej pustej plamie pokaze sie taki zelek z pikajacym serduszkiem. Boze dzis niczego bardziej nie pragne. Nie chce przechodzic przez kolejne poronienia. :'(

reklama
Do góry