reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Carla a bierzesz zastrzyki clexane? Ja np mam wykazana trombofilie, moze tez masz problemy z krzepliwoscia krwi?
Zrobiłam wszystkie badania i wyszły ok. Biorę teraz w ciąży Acard 150 i tyle narazie :/ Chodzę do dobrego specjalisty, chwalonego także mam nadzieję że wie co robi. Mam jednak w planach na najbliższej wizycie jeśli nadal będzie dobrze, pogadać z nim o śmierci córeczki, o tych zawałach i wgl. Także zobaczymy co mi powie. Pospisuję sobie wszystko na kartce żeby nie zapomnieć o niczym. Na ostatniej wizycie byłam tak uszczęśliwiona bijącym sercem, że nic innego się nie liczyło ;)

reklama
A skąd masz takie info?

Zmiany dotyczą także innych aspektów. M.in. ciężarna wykonująca pracę w pozycji stojącej wciąż nie będzie mogła pracować dłużej niż trzy godziny w ciągu zmiany, a dodatkowo czas spędzony w tej pozycji nie będzie mógł jednorazowo przekraczać kwadransa. Po kwadransie pracy w pozycji stojącej powinna nastąpić 15-minutowa przerwa. Ograniczenie to nie będzie dotyczyć kobiet karmiących piersią.

WW.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przyjaciel jest bhp owcem w mojej pracy. Mam nadzieje ze dziś dostanę zaświadczenie bo 12 h na nogach robi swoje... bardzo puchna

Dziewczyny, masakrycznie mnie dziś znów mdliło, włącznie z bieganiem w wiadome miejsce i pani w aptece poleciła mi lokomotiv ale mam mieszane odczucia co do tego. Któraś próbowała? Podobno jest dozwolony w ciąży.

Jak już mi przeszło, to uderzyłam do Lidla i poza normalnymi zakupami nie mogłam się powstrzymać przed kupieniem połączenia: 2 pomarańcze, bagietka czosnkowa i opakowanie kiszonych ogórków... aż pani w kasie na mnie dziwnie spojrzała, no cóż ;)

@CarlaR zycze Ci duzo wiary zeby wszystko teraz skonczylo sie tak jak trzeba moze czasem warto odrobinke wczesniej dzidzie wyciagnac z brzuszka. Strata dziecka na kazdym etapie jest bardzo trudna.

Dziewczyny sliczne zdjecia, oby kazda z nas za tydzien czy dwa mogla sie takimi chwalic.
1492692925-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwale :) 8t4d ciąża starsza niż OM termin 27.11 :) kruszyna ma 1.86cm [emoji7]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
ale ten okruszek ma duzo miejsca moze i mi za 2Tyg w tej pustej plamie pokaze sie taki zelek z pikajacym serduszkiem. Boze dzis niczego bardziej nie pragne. Nie chce przechodzic przez kolejne poronienia. :'(

reklama
Do góry