reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1492692925-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwale :) 8t4d ciąża starsza niż OM termin 27.11 :) kruszyna ma 1.86cm [emoji7]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Oooooooo jaaaaaaaa ZAJEBIASZCZY <3 MATKO JAKI BOSKI, MOJ TAKI BEDZIE ZA DWA TYG. Piękne zdjęcie i gratulacje

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........

Z tego co ja wiem teraz już
Moze stać 8 h. Tez mam prace stojaca
A skąd masz takie info?

Zmiany dotyczą także innych aspektów. M.in. ciężarna wykonująca pracę w pozycji stojącej wciąż nie będzie mogła pracować dłużej niż trzy godziny w ciągu zmiany, a dodatkowo czas spędzony w tej pozycji nie będzie mógł jednorazowo przekraczać kwadransa. Po kwadransie pracy w pozycji stojącej powinna nastąpić 15-minutowa przerwa. Ograniczenie to nie będzie dotyczyć kobiet karmiących piersią.

WW.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozciąga Ci się tam wszystko :) która to Twoja ciąża?
Druga, pierwsza przestała się rozwijać w 8tyg, w 10tym się dowiedzieliśmy. Mam nadzieje że to tylko rozciąganie..chociaż po przejściach trudno mi być spokojna..ale co ja Ci będę tłumaczyła, na tym samym wózku jedziemy.
1492692925-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwale :) 8t4d ciąża starsza niż OM termin 27.11 :) kruszyna ma 1.86cm [emoji7]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Ooo maaatkooo :) cudowności!! Dziś mam 8t4d, może mój dzieciaczek też tak fajnie wygląda.
Wizytę mam teraz w 9t5d..o ile wszystko dobrze to powinnien dziedzic już bardziej człowieka przypominać :)

reklama
Do góry