reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny! Stęskniłam się za Wami [emoji6]. Przez 8 dni nie miałam kiedy do Was zajrzeć, a teraz miałam 90 stron do nadrobienia [emoji6]. Przeczytałam wszystko (pracownika miesiąca chyba ze mnie nie będzie [emoji23]) co tam u Was i Waszych kropeczek [emoji6].
Przed świętami miałam totalną niemoc, rozłożona przez przeziębienie, a musiałam się przygotować na przyjęcie gości w ilości 7 osób [emoji6]. Teraz przydałby się odpoczynek po świąteczny [emoji16].
Znowu piszecie o jedzeniu [emoji6] ja mogę jeść wszystkiego po trochu, kwaśne, słodkie, ostre czy nawet nie doprawione [emoji6] po wszystkim co zjem po jakiś 10 minutach zaczyna mnie mdlić, aż do chwili w której znowu coś zjem [emoji6]. Takie zamknięte koło [emoji6] całe szczęście te mdłości nie są zbyt intensywne. Ale wczoraj musieliśmy skoczyć do kfc bo nie mogłam już o niczym innym myśleć [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]

@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]

Oj ja to ślinotoku dostaje na KFC. Mam poczucie, że słabo się odżywiam. Za mało warzyw i owoców. Idę obrać pomarańczke :)

Ja tam ok KFC wole Maca, ale wczoraj byliśmy na pizzy.

Za to zapisałam się do dietetyka na przyszły piątek - muszę jakoś kontrolować dietę, żeby nie mieć cukrzycy ciążowej.

Ja sie przyznam choc okropna jestem wiem ale od 3 dni jem frytki na kolacje!:p masakra ale tak mi smakuja!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji3] uwielbiam frytki i teraz bym też zjadła, ale mój facet mi nie pozwala [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka:) heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry