reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Stęskniłam się za Wami [emoji6]. Przez 8 dni nie miałam kiedy do Was zajrzeć, a teraz miałam 90 stron do nadrobienia [emoji6]. Przeczytałam wszystko (pracownika miesiąca chyba ze mnie nie będzie [emoji23]) co tam u Was i Waszych kropeczek [emoji6].
Przed świętami miałam totalną niemoc, rozłożona przez przeziębienie, a musiałam się przygotować na przyjęcie gości w ilości 7 osób [emoji6]. Teraz przydałby się odpoczynek po świąteczny [emoji16].
Znowu piszecie o jedzeniu [emoji6] ja mogę jeść wszystkiego po trochu, kwaśne, słodkie, ostre czy nawet nie doprawione [emoji6] po wszystkim co zjem po jakiś 10 minutach zaczyna mnie mdlić, aż do chwili w której znowu coś zjem [emoji6]. Takie zamknięte koło [emoji6] całe szczęście te mdłości nie są zbyt intensywne. Ale wczoraj musieliśmy skoczyć do kfc bo nie mogłam już o niczym innym myśleć [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Przed świętami miałam totalną niemoc, rozłożona przez przeziębienie, a musiałam się przygotować na przyjęcie gości w ilości 7 osób [emoji6]. Teraz przydałby się odpoczynek po świąteczny [emoji16].
Znowu piszecie o jedzeniu [emoji6] ja mogę jeść wszystkiego po trochu, kwaśne, słodkie, ostre czy nawet nie doprawione [emoji6] po wszystkim co zjem po jakiś 10 minutach zaczyna mnie mdlić, aż do chwili w której znowu coś zjem [emoji6]. Takie zamknięte koło [emoji6] całe szczęście te mdłości nie są zbyt intensywne. Ale wczoraj musieliśmy skoczyć do kfc bo nie mogłam już o niczym innym myśleć [emoji6].
Karolcia90
@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]
Oj ja to ślinotoku dostaje na KFC. Mam poczucie, że słabo się odżywiam. Za mało warzyw i owoców. Idę obrać pomarańczke@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]
M@gda
Moderatorka
Ja tam ok KFC wole Maca, ale wczoraj byliśmy na pizzy.@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]
Za to zapisałam się do dietetyka na przyszły piątek - muszę jakoś kontrolować dietę, żeby nie mieć cukrzycy ciążowej.
Zinc
Hahahaha [emoji3] uwielbiam frytki i teraz bym też zjadła, ale mój facet mi nie pozwala [emoji6]Ja sie przyznam choc okropna jestem wiem ale od 3 dni jem frytki na kolacje! masakra ale tak mi smakuja!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka heh
reklama
M@gda
Moderatorka
Ale dziewczyny błagam Was nie jedzcie tego syfu z KFC i Mac! No co Wy! [emoji27][emoji32][emoji45]
Do tej pory pozwalałam sobie raz na miesiąc, ale ostatnio tak mi się chciało, że kupiłam jedną kanapke w macu i frytki.... zjadłam swoje i męża.