reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O materia! To sporo masz tych wyjść. Wesela bez alkoholu to udręka więc w sumie Ci nie zazdroszczę ;) Ten krój jest idealny na moją figurę, chciałam koniecznie zakryć nogi. Ciekawe jak wypadnie ta kiecka na żywo. Fryzurę też sobie zrobię podobną jak modelka. Pokaż co wybrałaś (jak już wiebierzesz:) )

O taka tylko dłuższa trochę i może odcień pudrowy róż do tego jakieś sandałki na obcasie złote, pofalowane włosy i delikatny makijaż :)

Załączniki

• Screenshot_2017-04-19-14-36-23.png
    Screenshot_2017-04-19-14-36-23.png
    221,1 KB · Wyświetleń: 58
Ale pieeeeknaja. Ja mam wesele w czerwcu lipcu i sierpniu :) Też będę musiała się ogarnąć ale myślałam o innym fasonie. Spróbuje znaleźć jakąś fotke i pokaże:) W dodatku w maju jestem chrzestna a w czerwcu mam komunie mojej pierwszej chrzesnicy. Heh, zbankrutuje ;)
Ja mam w maju 3 komunie, mojego syna, mojego chrześniaka i brata córki :D w czerwcu mamy wesele, ale jeszcze nie wiem czy pójdziemy ;)

Spelendida- Sukienka super! Nigdy nie miałam długiej sukienki ;)

Zjadłabym taką kwasnicę, więc jak pojadę w piątek do Zakopca to sobie zjem taką prawdziwą i oscypki grillowane, ale będę jadła jak pić nie moge :p teraz jestem w robocie i wsunęłam karpatkę, ale teraz bym zjadła coś piknatnego :p

O taka tylko dłuższa trochę i może odcień pudrowy róż do tego jakieś sandałki na obcasie złote, pofalowane włosy i delikatny makijaż :)

Bardzo ładna, ja z moimi nogami niezbyt zgrabnymi i po operacji żylaków mogę pomarzyć o krótkiej ;) Ale jak możesz, to trzeba korzystać :) Dziewczyny ja też jadłabym tylko ostre ! i to na maksa. mam ochotę na pizzę z chili. Mam nadzieję, że to symptom na dziewczynkę:p:p Już sama nie wiem jak to tam było z tymi zabobonami. Odnośnie kwaśnicy to jadłam w sobotę, mąż ugotował, jadłam ją jak jakiś wygłodniały odludek. Potem wszystkich pogoniło oprócz mnie i synka ;)

Blair co za wstretne babsko!!Napisz na nią skarge koniecznie!Co ona sobie wyobraza?!!!! Ale sie zagotowalam!!!!

Ja mam wesele na koniec pazdziernika;p to juz niezle bede wygladac hahaha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też ciągnie do wszystkiego co ostre. A za kanapkę z subwaya z kurczakiem, sosem ze słodkiej cebuli i z papryczkami halapenio to bym zabiła.. :-D

Ja mam w maju 3 komunie, mojego syna, mojego chrześniaka i brata córki :D w czerwcu mamy wesele, ale jeszcze nie wiem czy pójdziemy ;)

Spelendida- Sukienka super! Nigdy nie miałam długiej sukienki ;)

Zjadłabym taką kwasnicę, więc jak pojadę w piątek do Zakopca to sobie zjem taką prawdziwą i oscypki grillowane, ale będę jadła jak pić nie moge :p teraz jestem w robocie i wsunęłam karpatkę, ale teraz bym zjadła coś piknatnego :p
Ty mnie chyba znielubisz ;) ale w ciąży nie powinno się jeść oscypka.

reklama
Millo, miałam tak kilka dni temu. Jak jeszcze nie miałam mdłości, to jadłam tak zdrowo, że aż strach. Teraz gdy na wszystko mam odruch wymiotny, a frytki się do mnie uśmiechają, to nie opieram się za długo

Do góry