reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja na szczęście jeść mogę wszystko,od niczego mnie nie odrzuca. Mam tylko problem ze jak jem to w którymś momencie wszystko mi się cofa i już nic zjeść nie mogę.no i przez chwilę mi niedobrze.

reklama
Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka:) heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Też jem mało mięsa. Nawet Pani ginekolog kazała mi jeść więcej mięsa, bo według wyników badań mam czegoś za mało w organizmie.

Serduszko może się na dniach pojawić.
Dokładnie. Nie ma jeszcze co płakać, bo na tym etapie z dnia na dzień wszystko może się zmienić. Ja byłam w 7 tygodniu i 1 dniu i Pani ginekolog powiedziała "Powinniśmy zobaczyć serduszko, ale nie musimy" także nie denerwuj się i nie nakręcaj, bo jeszcze jest czas. Kiedy masz następną wizytę?

Hej. Jestem po wizycie. Miesiaczka 5mqrzec. Lekarx wyliczyl ze 6+4 i serca brak jest zarys cialka zotego . kurde juz swoje odplakalam.
Spokojnie. Ja wizytę miałam wczoraj 6t1d i też bez serduszka ,ostatnia miesiaczka 6marca,ale lekarz mnie zapewnił że wszystko jest ok a serduszko zaczyna być od 6t3d . Czasami potrzeba troszkę więcej czasu.

reklama
Do góry