daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Poczekaj spokojnie Kochana wszystko będzie dobrze, serduszko się pojawi!Hej. Jestem po wizycie. Miesiaczka 5mqrzec. Lekarx wyliczyl ze 6+4 i serca brak jest zarys cialka zotego . kurde juz swoje odplakalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj spokojnie Kochana wszystko będzie dobrze, serduszko się pojawi!Hej. Jestem po wizycie. Miesiaczka 5mqrzec. Lekarx wyliczyl ze 6+4 i serca brak jest zarys cialka zotego . kurde juz swoje odplakalam.
Który masz tydzień?Kurde zaczynam się stresować jutrzejszą wizyta. Mam nadzieję że zobaczę serduszko
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Nastawiaj się pozytywnie. O której godzinie masz wizytę?
O 10:15 staram się myśleć pozytywnie. Jak jutro zobaczę że wszystko ok to odetchne z ulgaSpokojnie, wszystko będzie dobrze. Nastawiaj się pozytywnie. O której godzinie masz wizytę?
Ja nie jem mięsa od prawie 15tu lat. Tylko ryby. [emoji6]Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka heh
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Oby to nie aplikacja. Znalazłam na szybko jakiś kalkulator tygodni ciąży na necie bo nie wiedziałam jaki mam tydzień [emoji14]Iwilleatyou po takich mdlosciach jakie masz ♡bedzie jutro bilo jak dzwon:*
Co masz za aplikacje fajna?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać szybciutko na forum. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze.O 10:15 staram się myśleć pozytywnie. Jak jutro zobaczę że wszystko ok to odetchne z ulga
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom