reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Który masz tydzień?
1492615503-aaaaaa.png

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka:) heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie jem mięsa od prawie 15tu lat. Tylko ryby. [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Iwilleatyou po takich mdlosciach jakie masz ♡bedzie jutro bilo jak dzwon:*
Co masz za aplikacje fajna?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Oby :) to nie aplikacja. Znalazłam na szybko jakiś kalkulator tygodni ciąży na necie bo nie wiedziałam jaki mam tydzień [emoji14]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki :*
Przepraszam że się nie odzywalam ale naprawdę nie miałam kiedy...
Najpierw przed świętami praca, przygotowania do świąt, sprzątanie i jeszcze impreza urodzinowa córci a potem święta, pierwszy dzień z teściami, drugi spędziliśmy na 18-stce i roczku a wieczorem jeszcze u ciotki na 58 urodzinach także święta na pełnych obrotach. Od wczoraj znowu praca....
Jestem już wykończona a do tego ta senność mnie dobija...
Wczoraj już o 20 spalam [emoji85]

Mam Was nadrobienia także:

Wpolczuje strat :( bardzo mi przykro :( oby los się szybko zreflektowal :*

Witam nowe mamuśki :)
Mamy kogoś z Pomorza?

Gratuluję serduszek i pięknych fasolek [emoji7]

Ja dzisiaj byłam na badaniach i trochę się wkurzylam bo chodzę do lekarza na NFZ a jedynie za co nie placilam to za morfologie i mocz... a tak straciłam 150 zł na hiv, toxo, rozyczke i tsh [emoji53] jako bezsens że człowiek płaci składki i nic z tego nie ma [emoji13] chory kraj...

W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję że w końcu się wyjaśni co z fasolka.

Buziaki [emoji8]

Do góry