Roksii89
Fanka BB :)
Dokładnie ja tam robię sprawdza się idealnieMadziu kochana, to gumka do włosów na przedłużkę do spodni i będzie wygodniej nie ma co się puczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ja tam robię sprawdza się idealnieMadziu kochana, to gumka do włosów na przedłużkę do spodni i będzie wygodniej nie ma co się puczyć
Macica się powiększa, więc może już być widać.Ja dzisiaj spojrzałam na swój brzuch i wydaje mi się,że coś już widać ale kurcze to dopiero 6 tyd to chyba jeszcze za wcześnie
Nie bardzo wiem jak miałabym ją założyćDokładnie ja tam robię sprawdza się idealnie
Później wyślę zdjęcie bo leżę w łóżku i nie chce mi się tyłka podnieśćNie bardzo wiem jak miałabym ją założyć
Robisz pętelkę przez dziurkę od guzika i zahaczasz gumkę o guzik [emoji12] nie wiem czy wiadomo o co mi chodzi. Najwyżej poczekamy na podniesienie tyłka i zdjęcie [emoji23]Nie bardzo wiem jak miałabym ją założyć
Hehehe podniosłam tylek bo idę myju myju i rano z koszyczkiemRobisz pętelkę przez dziurkę od guzika i zahaczasz gumkę o guzik [emoji12] nie wiem czy wiadomo o co mi chodzi. Najwyżej poczekamy na podniesienie tyłka i zdjęcie [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom