reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Kurcze nie przychodzą już mi powiadomienia na aplikacji babyboom (na tym dzwonku) ostatnie powiadomienie 22 h temu. A zawsze wchodziłam na forum, to widziałam że są jakieś nowe posty, komentarze teraz nic. ;( nie wiem czemu

Przyjechała do mnie młodsza siostra po kościele i zabrała mi dzieci !!!! A maz śpi po 3 zmianie, Ale ciszaaaa..... Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Hehe

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........
Poleżeć i odpocząć :) Ja właśnie po świeconce dalam jeść chlopakom i "nam";) a teraz leżę plackiem. Dziś moja siostra stwierdziła ze zaczyna mi być widać brzuszek... ja jestem raczej szczupła ale mam taka budowę ciała że cały tłuszcz zbiera mi sie na brzuchu, w tym miejscu gdzie powinien być "kaloryfer" i zawsze mam brzuch taki odstajacy. Tak po prostu mam. Siostra natomiast mowi ze teraz to wyglada inaczej... moze i faktycznie jak sie przyjrzałam to teraz zamiast całości mam odstajacy bardziej dół brzucha i pępek tak śmiesznie kieruje się jakby ku górze...Mam nadzieję że wiecie co mam na myśli. Mi zawsze szybko wywałało brzuszek, ale tym razem to już rekordowa prędkość. Może mięśnie już nie trzymają tak dobrze...

Carla, ja słyszałam, że przy drugim i kolejnym dziecku szybciej brzuch wywala. W pierwszej ciąży prędzej płeć poznałam (18 tc) niż było tą ciążę widać :)

A teraz startuję z wałkiem, który nie będąc w ciąży wyglądał na 3 m-c :)

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa proponuję się położyć i odpocząć ;p

@CarlaR Ty nam tutaj nie opisuj, tylko zdjęcie brzucha cyknij i się pochwal :)
Życzę wszystkim odpoczynku i radości w te święta! U nas córka była z dziadkami święcić koszyczek, a my pojechaliśmy z kotem na kroplówkę, teraz mąż z Nadią robią ciasto, a ja jako totalny lewus cukierniczy odpoczywam :D

reklama
Carla, ja słyszałam, że przy drugim i kolejnym dziecku szybciej brzuch wywala. W pierwszej ciąży prędzej płeć poznałam (18 tc) niż było tą ciążę widać :)

A teraz startuję z wałkiem, który nie będąc w ciąży wyglądał na 3 m-c :)

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Przyznaję, mi dopiero było widać brzuch w 20 tyg w pierwszej i drugiej ciąży. A płeć poznałam w 14 tyg. W 16 potwierdzenie a w 20 kolejny raz. ;) a teraz nie zależy mi na poznanie płci. Bo mam parke i raczej chyba niespodziankę chcemy, chociaż te ciuszki.... Nie powstrzymam się od kupowania ;))

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........

Do góry