reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny tez borykacie sie z bezsennością? Normalnie zwykle Ok 21 padalam spać usypialam w sekundę, a teraz mecze sie i mecze i nic...
Ja mam wręcz odwrotnie. Jak wcześniej kładlm się spać 23-01 w nocy tak teraz Góra do 22 mnie nie ma śpię jak zabita. I jeszcze w dzień sobie drzemke zrobię mała ;)

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........

Dziewczyny, wszystkim, które obchodzą Wielkanoc życzę wesołych, szczęśliwych, mokrych i smacznego.
Ja też Wam życzę wesołych świąt i zdrówka [emoji3] i żeby nasze małe kruszynki się zdrowo rozwijały [emoji182][emoji175][emoji177]

Ps: mnie cały czas boli gardło przy przełykaniu, chyba zwariuję, jeszcze nigdy mnie tak długo gardło nie bolało...[emoji20]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Cześć dziewczyny!

Nareszcie mogę dołączyć! W czwartek wysoka beta, wczoraj pozytywny test. Dopiero w srode trafie do lekarza. Wyglada na to, ze u mnie to 4t 1d.

Mam juz córkę 4 letnią i 1,5 roku pracowalismy nad rodzenstwem dla niej :)
Witaj.!! I gratulacje.

reklama
Kurcze nie przychodzą już mi powiadomienia na aplikacji babyboom (na tym dzwonku) ostatnie powiadomienie 22 h temu. A zawsze wchodziłam na forum, to widziałam że są jakieś nowe posty, komentarze teraz nic. ;( nie wiem czemu

Przyjechała do mnie młodsza siostra po kościele i zabrała mi dzieci !!!! A maz śpi po 3 zmianie, Ale ciszaaaa..... Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Hehe

Do góry