reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny, jestem nowa, ciąża 6 tygodni + 3 dni, w piątek dopiero idę do ginekologa, a dziś znalazłam wasze forum. Jestem posiadaczka policystycznych jajników, po stymulowaniu owulacji udało sie w 5 cyklu, lekarz dawał małe szanse, bo mąż nie miał najlepszych wyników. To tak po krotce o mnie. Pomyślałam, ze dołączę do was. Pozdrawiam
Super ze sie udalo.

Eitsj i gratulacje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karkub witaj u nas:))Gratulacje:*
Ankuś nie prawda ze na poczatku sa male przyrosty bo sa rozne.. ja mialam miedzy 11dpo i 14dpo 340%.Myslalam ze moze blizniaki ale nie:p
Ale ponad 66% jest dobrym wynikiem w normie:)
Gier obstawiam po prostu chlopca u Ciebie hihi:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Karkub witaj u nas:))Gratulacje:*
Ankuś nie prawda ze na poczatku sa male przyrosty bo sa rozne.. ja mialam miedzy 11dpo i 14dpo 340%.Myslalam ze moze blizniaki ale nie:p
Ale ponad 66% jest dobrym wynikiem w normie:)
Gier obstawiam po prostu chlopca u Ciebie hihi:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Może źle się wyraziłam, nie chodziło mi o przyrosty tylko o te normy.

Jest ktoś tu kto ma kłopoty z tarczycą? TSH mam 3,68... Od razu poszłam z tym do rodzinnej, jutro idę na usg tarczycy, dostałam Euthyrox N50 (lekarka stwierdziła, że "w ciąży lepiej dać niż nie dać") i za 2 tygodnie ponownie TSH i FT4 do kontroli :/
Nigdy nie miałam jakiegoś mega niskiego ale tak do około 2 się mieściło, a tu teraz zonk, nie wiem co o tym myśleć.

Jest ktoś tu kto ma kłopoty z tarczycą? TSH mam 3,68... Od razu poszłam z tym do rodzinnej, jutro idę na usg tarczycy, dostałam Euthyrox N50 (lekarka stwierdziła, że "w ciąży lepiej dać niż nie dać") i za 2 tygodnie ponownie TSH i FT4 do kontroli :/
Nigdy nie miałam jakiegoś mega niskiego ale tak do około 2 się mieściło, a tu teraz zonk, nie wiem co o tym myśleć.
Nie mam kłopotów z tarczycą. Ale nie raz słyszałam, że właśnie w ciąży lubi się Ona ujawniać. Ale słyszałam także, że to przechodzi. Ile w tym prawdy nie wiem

oby, oby... zobaczymy jak jutrzejsze badanie wyjdzie i jak te tabletki pomogą, miejmy nadzieję że się ustabilizuje jakoś
A masz może kołatanie serca??? Bo to jeden z objawów tarczycy. Moja kuzynka choruje na tarczyce. Ale nie pamietam czy ma nadczynność czy niedoczynność. Brała leki i zaszła normalnie w ciążę. Jej synek już ma roczek [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Ja biore euthyrox juz dosc dlugo. Zbadaja ci tsh i beda sie starali obnizyc.

Zreszta czego ja nie biore... :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry