reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Gier a kiedy idziesz do ginka? Ja Ci Kochana kobicuje ze wszystkich sił moja wrzesnioweczko:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Idę 18, ale to w sumie przypadkiem, bo chciałam iść tak sobie na wizytę sprawdzić czy owulacja wróciła i umawiałam się w lutym ;) A do mojej lekarki prowadzącej z poprzedniej ciąży dzwoniłam mówiła, żebym zwiększyła dawkę luteiny do 3 tabletek i ok 25-26 kwietnia przyszła.

reklama
Hej dziewczyny, jestem nowa, ciąża 6 tygodni + 3 dni, w piątek dopiero idę do ginekologa, a dziś znalazłam wasze forum. Jestem posiadaczka policystycznych jajników, po stymulowaniu owulacji udało sie w 5 cyklu, lekarz dawał małe szanse, bo mąż nie miał najlepszych wyników. To tak po krotce o mnie. Pomyślałam, ze dołączę do was. Pozdrawiam

Hej dziewczyny, jestem nowa, ciąża 6 tygodni + 3 dni, w piątek dopiero idę do ginekologa, a dziś znalazłam wasze forum. Jestem posiadaczka policystycznych jajników, po stymulowaniu owulacji udało sie w 5 cyklu, lekarz dawał małe szanse, bo mąż nie miał najlepszych wyników. To tak po krotce o mnie. Pomyślałam, ze dołączę do was. Pozdrawiam
Witamy i powodzenia :)

Przyrost jest prawidłowy, na tym etapie 66% także masz ponad normę. Jeżeli to Cie uspokoi to możesz jeszcze iść na kolejną bete w odstępie 48h.
Chyba sobie odpuszczę :) W poprzedniej ciąży biegałam sprawdzałam porównywałam i liczyłam o ile mm pęcherzyk rośnie, skończyło się źle, teraz co ma być to będzie nie będę się nakręcać :) ale dziękuję bardzo :)

Chyba sobie odpuszczę :) W poprzedniej ciąży biegałam sprawdzałam porównywałam i liczyłam o ile mm pęcherzyk rośnie, skończyło się źle, teraz co ma być to będzie nie będę się nakręcać :) ale dziękuję bardzo :)
Wszystko jest w normie, nie martw się. Tym bardziej, że z tego co pamiętam to 35 dzień cyklu. Jest wcześnie, więc przyrosty są niskie. Nie martw się i nie doszukuj, bo wszystko jest ok. Na wynikach też powinnaś mieć normy z laboratorium.

reklama
@Roksii89 gratulacje. Super.

@Karkub witaj :)

@gie_er dobrze robisz, że już więcej nie sprawdzasz. W przypadku każdej z nas liczy się tylko czas. A wszystko i tak już jest zaplanowane gdzieś u góry. Spokój, pozytywnie nastawienie i opieka naszych lekarzy.. Tylko to się teraz liczy

Do góry