gie_er
Fanka BB :)
30 minut różnicyO tej samej godzinie robilas? Kilka godzin robi roznice. Ale 74 % to. Hyba norma.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 minut różnicyO tej samej godzinie robilas? Kilka godzin robi roznice. Ale 74 % to. Hyba norma.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji6][emoji6][emoji6]Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Napisze jeszcze raz. Super, super!Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
To wlasxiwie nie ma roznicy.30 minut różnicy
Ale fajnie! [emoji3] gratuluję! Ja też liczyłam na bliźniaki bo dziadek miał brata bliźniaka, no ale tylko jednego okruszka było widać [emoji6]Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie