AnetaManiak
Fanka BB :)
[emoji10][emoji10][emoji10] u Ciebie też napewno będzie wszystko w porządku. W którym tygodniu jesteś??Będzie dobrze, musi Będziemy wszystkie trzymać kciuki mocno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji10][emoji10][emoji10] u Ciebie też napewno będzie wszystko w porządku. W którym tygodniu jesteś??Będzie dobrze, musi Będziemy wszystkie trzymać kciuki mocno.
5 tygodni i 5 dni (6 tc)[emoji10][emoji10][emoji10] u Ciebie też napewno będzie wszystko w porządku. W którym tygodniu jesteś??
To tydzień różnicy jest między nami [emoji4]
Witamy[emoji10] rozgość się i zostań z nami przez te 9 szczęśliwych miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]Hej wsxystkim :-) pora dolaczyc do Was :-) 2 grube kreseczki :-)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy [emoji10] i Gratulacje. Też jestem po przejściach z policystycznymi jajnikami i złymi wynikami męża [emoji6][emoji6]Hej dziewczyny, jestem nowa, ciąża 6 tygodni + 3 dni, w piątek dopiero idę do ginekologa, a dziś znalazłam wasze forum. Jestem posiadaczka policystycznych jajników, po stymulowaniu owulacji udało sie w 5 cyklu, lekarz dawał małe szanse, bo mąż nie miał najlepszych wyników. To tak po krotce o mnie. Pomyślałam, ze dołączę do was. Pozdrawiam
Spoko damy jutro radę [emoji10][emoji10][emoji10]będziemy miały piękne widoki[emoji7][emoji7][emoji7]wierzę w to (bynajmniej się staram [emoji6][emoji6][emoji6]ja tez mam jutro wizyte i mega stres ...