reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

No ciężka z drugiej strony ta nieświadomości co tam się kryje już w brzuszku czy coś widać i ile widac hehe (bo mamy w rodzinie taka możliwość) i niecierpliwość ;) ale też mi się ogólnie wydaje ze 18 było by lepiej. I w dodatku wizyta i najlepszego gin w mieście z najlepszym sprzętem. A ta wizyta 12 to tam był najszybszy termin i tak się wpisałam też.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Lepiej chyba poczekać te kilka dni ;) o ile nie ma przeciwskazań ;) ja to już musiałam 2 razy być, ale u mnie pojawiły się wcześniej plamienia. A u ciebie jak wszystko ok to możesz poczekać ;)

Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie;) 6t+4d

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was się orientuję jak ciąża i macierzyński wyglądają przy umowie na czas określony? Mam.umowe co prawda do końca sierpnia 2018 czyli tylko do tego czasu dostanę macierzyński? Czy przedłuża to do ukończenia przez dziecko roku?

@Asiula24 @iwilleatyou dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i maluchy !!!
@eklerkaa ja bym poszła jednak w tym późniejszym terminie, w pierwszym to tak na prawdę dowiesz się czy pęcherzyk czy pęcherzyki są prawidłowo w jamie macicy. Jak nic niepokojącego się nie dzieje i wytrzymasz to ja bym poszła później :)

matko.. ja nie wiem jak dziś wysiedzę w pracy, oby do 14.00 już milion scenariuszy mi się w głowie odpala i to tych niekoniecznie pozytywnych :( 3majcie kciuki proszę.

Dziewczyny! Trzymam kciuki za cudowne wieści z dzisiejszych wizyt. Na pewno będzie super.

@eklerkaa też bym wybrała późniejszy termin. Lepiej zobaczyć już zarodek i we serduszko, niż tylko pęcherzyk, a zazwyczaj tylko to jest widoczne na tak wczesnym etapie. Ale wiadomo, ciężko wytrzymać ;)

reklama
Do góry