reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No nie miałam. Musiałam szybko dorosnąć ale wyszło mi to na dobre. Niestety mój tata też do lekarza nie dawał się zawlec a co do picia to nawet 2 kuracje odwykowe nie pomogły. Z tym że on nie pił non stop na szczęście tylko miał swoje maratony. Potrafił nie pić 4 miesiące a potem przez miesiąc dawać w palnik.
Dzięki temu co przeżyłam sama stronie od alkoholu a papierosa w życiu nie palilam.

To ja mam to samo. Nie pije, nigdy nie paliłam. A mój tata ma teraz wszywkę także do sierpnia mam spokój.
Hej :) już mam stres :( ale chyba bardziej przed rozmową z szefowa...

Powodzenia, trzymam kciuki.

Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.

Ja reż trzymam kciuki!! Dawać znać koniecznie. <3

Ja mam możliwość przełożenia wizyty z 12 na 18 i myślę czy bardziej było by to na + może było by coś bardziej widać?
*12 kwietnja wypada równy 6 t.c a z OM (5+1)
*A 18 kwietnia był by 7 t.c a z OM (6+0)

Co robić

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja reż trzymam kciuki!! Dawać znać koniecznie. <3

Ja mam możliwość przełożenia wizyty z 12 na 18 i myślę czy bardziej było by to na + może było by coś bardziej widać?
*12 kwietnja wypada równy 6 t.c a z OM (5+1)
*A 18 kwietnia był by 7 t.c a z OM (6+0)

Co robić

Hmm ciezka decyzja ;) ja bylam w 5t6d to tylko kropke zobaczyłam. Ale każda ciąża inna. Moim zdaniem chyba lepiej 18

Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie;) 6t+4d

reklama
Hmm ciezka decyzja ;) ja bylam w 5t6d to tylko kropke zobaczyłam. Ale każda ciąża inna. Moim zdaniem chyba lepiej 18

Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie;) 6t+4d
No ciężka z drugiej strony ta nieświadomości co tam się kryje już w brzuszku czy coś widać i ile widac hehe (bo mamy w rodzinie taka możliwość) i niecierpliwość ;) ale też mi się ogólnie wydaje ze 18 było by lepiej. I w dodatku wizyta i najlepszego gin w mieście z najlepszym sprzętem. A ta wizyta 12 to tam był najszybszy termin i tak się wpisałam też.

Do góry