reklama
M@gda
Moderatorka
I ja mam bialego, czarnego i 2 szarobure. Nienplanowalam tyle, ale np. Bialy w grudniu sam.sie wprowadzil. Szukalam jego domu ale nic, ani ogloszenia papierowe, ani internetowe, nawet chipa nie mial, wiec.zostal. Tylko ja mam prawie 200m2 domu z duzym ogrodkiem. Kazdy moze miec swoj pokoj: ja, maz i kazdy kot :dSłuchajcie co z tymi facetami?! - mój od 2 dni przeziębiony, a dzisiaj to ma najgorzej, kupiłam mu furę leków... w nocy prycha i smarka na szczęście odpukać mnie nic nie bierze, ale się boję... mamy małe mieszkanie i tylko jedno łóżko. No i dwa koty jeszcze z nami są - biała kitka i czarny kocur
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
Fanka BB :)
A co do kawy to jestem kawoszka maksymalna, kupuję świeżo paloną, sama mielę w ręcznym młynku i robię w kawiarce. Teraz kupiłam sobie też taką dobrą z palarni kawy, ale bezkofeinową i okazało się, że jakoś ochota na kawę mi przeszła - w tym tygodniu piłam jedną, a wcześniej bez kawy nie mogłam żyć!
M@gda
Moderatorka
Ja sie boje zwyklych, ale.tez w zeszlym roku kupilam w.pelni.dzialajaca maszyne na pedal, stakiego niemal wiekowego pfaffa.A ja w zeszłym roku kupiłam sobie wymarzoną maszynę do szycia i mam nadzieję, że się nauczę w końcu!
iwilleatyou
Pracowałam rok w zakładzie krawieckim ale jakoś mnie nie ciągnie żeby w domu szyc
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
O kurcze... wygoń go do drugiego pokoju. Miłość miłością, ale żeby Cię nie zaraził :/Mój mąż wyszedł od lekarza. Zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, zapalenie gardła, antybiotyk na 10 dni.
JaneHeart
I ja mam bialego, czarnego i 2 szarobure. Nienplanowalam tyle, ale np. Bialy w grudniu sam.sie wprowadzil. Szukalam jego domu ale nic, ani ogloszenia papierowe, ani internetowe, nawet chipa nie mial, wiec.zostal. Tylko ja mam prawie 200m2 domu z duzym ogrodkiem. Kazdy moze miec swoj pokoj: ja, maz i kazdy kot :d
A to moja powypadkowa kaleka całe życie w pieluszce, więc jesteśmy już wytrenowani w tych sprawach ale jest to najcudowniejszy kot świata, nigdy wcześniej (ani później) nie spotkałam takiego pieszczocha
M@gda
Moderatorka
Podziwiam. Ja bardzo bym chciala.sie nauczyc ale sie boje. Zawsze jak dojezdzalam zw szwem.do stopki to staralam sie.uciec palcami i mi.zygzali wychodzily....Pracowałam rok w zakładzie krawieckim ale jakoś mnie nie ciągnie żeby w domu szyc
JaneHeart
Takie są najlepsze. Moja mama ze 3 lata temu właśnie wymieniła taką wiekową na nową i śliczną. Już się popsuła...Ja sie boje zwyklych, ale.tez w zeszlym roku kupilam w.pelni.dzialajaca maszyne na pedal, stakiego niemal wiekowego pfaffa.
reklama
didi_91
Zaciekawiona BB
Wszystko zależy od ciśnienia mi lekarz zabronił bo mam wysokie, ale ogólnie można bez problemu pićLubię czytać i słuchać Nikole z mamaginekolog, mówiła o wielu aspektach ciąży i między innymi, że żadne badania nie wskazują na zły wpływ kawy na ciążę. To raczej mit że nie wolno i myślę , że można spokojnie wypić sobie kawę jeśli ktoś lubi. Ja lubię
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom