M@gda
Moderatorka
Tez tak mysle. Moje.wszystkie schroniskowe / z fundacji zajmujacej.sie porzuconymi, no i same.sie tez wprowadzaja :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mysle. Moje.wszystkie schroniskowe / z fundacji zajmujacej.sie porzuconymi, no i same.sie tez wprowadzaja :d
Conajmniej raz w tygodniu zdarza się i dwa razy bo on szybko się brudzi. I czesanie 2 razy dziennie. Teraz jest łatwiej bo na tym zdjęciu ma już skrócone włosy ale był czas że miał bardzo długie i to było meczaceAle słodziak [emoji7] [emoji7] [emoji7] też masz przy nim pewnie dużo pracy. Żeby sierść się nie kołtuniła i pewnie z raz w tygodniu kompanko
Mój ma już mojego syna na codzien więc z drugim nie będzie problemuJestem kociara, ale psy też kocham - superanckie te Wasze psiaki!Ciekawe jak zaakceptują nasze zwierzaki nowego członka rodziny?
![]()
Conajmniej raz w tygodniu zdarza się i dwa razy bo on szybko się brudzi. I czesanie 2 razy dziennie. Teraz jest łatwiej bo na tym zdjęciu ma już skrócone włosy ale był czas że miał bardzo długie i to było meczace![]()
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż się ze mnie śmieje że dokąd psa nie mieliśmy to nie miałam suszarki a teraz suszarka i pies ma więcej odżywek do włosów niż ja![]()
To tak jak z Moim. Tylko mam problem bo nie chce dawać sobie ścinać grzywki ani nic wokół pyszczka. Reszta ok. Nawet suszarkę Lubi [emoji5] [emoji5] [emoji5]
Ja dzisiaj rano przed pracą jak zobaczyłam w sklepie avocado to normalnie aż mi się ręce trzęsły, żeby go zjeść. A wcześniej nieszczególnie lubiłam avocado - ta bez rewelacji. I właśnie przeczytałam, że avocado ma bardzo dużo kwasu foliowego, magnez, witaminy B i ogólnie jest mega dobre dla kobiet w ciąży!Tez bym chciala nie jesc, ale co jakis czas organizm.mi sie.dopomina. Ale jem malo miesa. Mnie sie ostatnio chcialo paluszkow surmini. Slina mi ciekla az po kolana jak je.w.sklepie zobaczylam i zanim do domu dojechalam paczke wtrabilam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha dobre. Co do odżywek to też mam pełno dla niego. I jakiś kokardek spineczek, ale to nie zdaje egzaminu bo jak ta dwójka zaczyna się bawić to cała hałupa lata [emoji12] [emoji12] [emoji12] W jakim wieku jest??Mój mąż się ze mnie śmieje że dokąd psa nie mieliśmy to nie miałam suszarki a teraz suszarka i pies ma więcej odżywek do włosów niż ja
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom