JaneHeart
Fanka BB :)
To samo dostałam i glukozęJa ma NFZ dostalam na mocz, morfologię, TSH i toksoplazmozy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo dostałam i glukozęJa ma NFZ dostalam na mocz, morfologię, TSH i toksoplazmozy
Oczywiście. Dziękuję za poprawki. Jeśli jeszcze jakieś błędy wyskocza to przepraszam. Nie chciałam Cię urazić, ale słownik w telefonie żyje swoim zyciem. Startowałam w konkursach ortograficznych i na szczęście zasady pisowni znamJak już to chyba NAJBLIŻSI To tak na przyszłość przy używaniu poprawnej polszczyzny
Właśnie czuję to samo. Niestety co zrobisz?Kurczaczki, zaraz się będę bała z komórki cokolwiek napisać, chyba że "komórka" to za duży kolokwializm...
To gratuluję! Podejrzewam, że zasady pisowni zna każdy w miarę rozgarnięty człowiek. Więc nie ma się czym chwalić. Ale zacytuję " Jeszcze żadnemu mózgowi nie zaszkodziło trochę gimnastyki "Oczywiście. Dziękuję za poprawki. Jeśli jeszcze jakieś błędy wyskocza to przepraszam. Nie chciałam Cię urazić, ale słownik w telefonie żyje swoim zyciem. Startowałam w konkursach ortograficznych i na szczęście zasady pisowni znam
Słuchaj, z czego wynika Twoja złośliwość? Rozumiem hormony ciążowe..., ale to jest forum o ciąży właśnie, a nie wykłady z języka polskiego.To gratuluję! Podejrzewam, że zasady pisowni zna każdy w miarę rozgarnięty człowiek. Więc nie ma się czym chwalić. Ale zacytuję " Jeszcze żadnemu mózgowi nie zaszkodziło trochę gimnastyki "
Coś bym jeszcze mogła napisać ale powstrzymam sięSłuchaj, z czego wynika Twoja złośliwość? Rozumiem hormony ciążowe..., ale to jest forum o ciąży właśnie, a nie wykłady z języka polskiego.
Coś bym jeszcze mogła napisać ale powstrzymam się