reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Dobra, zjadłam kiełbaskę usmażoną na patelni [emoji6] to nie to samo co grill, ale jako zamiennik do zaakceptowania [emoji16].
@Ankuś trzeba zakładać dobre scenariusze [emoji6]. Ja cały czas powtarzam mężowi, żeby sobie wyobraził jaki szczęśliwy będzie gdy powie im to osobiście widząc ich radość [emoji6]i mogąc pokazać kropka na zdjęciu [emoji16]. . Chyba to mu pomaga wytrzymać [emoji16].
Właśnie @Millo, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że wszystko ok [emoji8]!
@MagMag przebijam piątkę z tymi ogórkami [emoji16] całe szczęście okazało się, że w piwnicy mamy jeszcze spory zapas przetworów [emoji16] do sezonu na ogórki mało solne mi wystarczy [emoji23]. Dziś skuszona zjadłam do tej kiełbaski cały słoiczek buraczków [emoji16].
Miłego popołudnia [emoji6] udanego grillowania [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ankuś trzeba zakładać dobre scenariusze [emoji6]. Ja cały czas powtarzam mężowi, żeby sobie wyobraził jaki szczęśliwy będzie gdy powie im to osobiście widząc ich radość [emoji6]i mogąc pokazać kropka na zdjęciu [emoji16]. . Chyba to mu pomaga wytrzymać [emoji16].
Właśnie @Millo, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że wszystko ok [emoji8]!
@MagMag przebijam piątkę z tymi ogórkami [emoji16] całe szczęście okazało się, że w piwnicy mamy jeszcze spory zapas przetworów [emoji16] do sezonu na ogórki mało solne mi wystarczy [emoji23]. Dziś skuszona zjadłam do tej kiełbaski cały słoiczek buraczków [emoji16].
Miłego popołudnia [emoji6] udanego grillowania [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie Udalo mi sie zajsc w ciaze po wielu latach staran. W sumie drugi raz. Pierwszy byl we wrzesniu zeszlego roku niestety w 7 tygodniu okazalo sie ze jest"puste jajo plodowe". Tym razem wszystko wyglada dobrze, beta rosnie, testy ukazuja piekne czerwone krechy ( poprzednio byly bladziutkie). Jako ze w ciaze zaszlam dzieki IVF wiem dokladnie ze jestem w 6 tygodniu iem ze to poczatek ale niepokoi mnie bol w podbrzuszu. W dzien jest wszystko w porzadku, poznym wieczorem a nawet w nocy dopadaja mnie delikatne skurcze jak w czasie okresu, w sumie pobolewania. Szczegolnie po wizycie w toalecie. Lece siusiu i pozniej pojawia sie uczucie jak w pierwszy dzien okresu. Mija po kilku minutach, w tym samym czasie pojawia sie ciagniecie. Po chwili wszystko mija i jest w porzadku. Takie cos jest okolo 3-4 razy w nocy. Strasznie sie boje... z tego co czytam wszytskie to mamy ale wole sie upewnic....
Gratuluje wszystkim i trzymam kciuki za nasze serducha
Ja tez po ivf i tez tak od popoludnia po czas aż zasnę czuje pobolewanie i kłucie. Będzie dobrze, zobaczysz[emoji8]Witam wszystkie Udalo mi sie zajsc w ciaze po wielu latach staran. W sumie drugi raz. Pierwszy byl we wrzesniu zeszlego roku niestety w 7 tygodniu okazalo sie ze jest"puste jajo plodowe". Tym razem wszystko wyglada dobrze, beta rosnie, testy ukazuja piekne czerwone krechy ( poprzednio byly bladziutkie). Jako ze w ciaze zaszlam dzieki IVF wiem dokladnie ze jestem w 6 tygodniu iem ze to poczatek ale niepokoi mnie bol w podbrzuszu. W dzien jest wszystko w porzadku, poznym wieczorem a nawet w nocy dopadaja mnie delikatne skurcze jak w czasie okresu, w sumie pobolewania. Szczegolnie po wizycie w toalecie. Lece siusiu i pozniej pojawia sie uczucie jak w pierwszy dzien okresu. Mija po kilku minutach, w tym samym czasie pojawia sie ciagniecie. Po chwili wszystko mija i jest w porzadku. Takie cos jest okolo 3-4 razy w nocy. Strasznie sie boje... z tego co czytam wszytskie to mamy ale wole sie upewnic....
Ja tez po ivf i tez tak od popoludnia po czas aż zasnę czuje pobolewanie i kłucie. Będzie dobrze, zobaczysz[emoji8]
To mnie uspokoilas, myslalam ze cos nie tak
Jak by coś bierz no spę lub paracetamol. I zero stresu[emoji4]To mnie uspokoilas, myslalam ze cos nie tak
M@gda
Moderatorka
Witam wszystkie Udalo mi sie zajsc w ciaze po wielu latach staran. W sumie drugi raz. Pierwszy byl we wrzesniu zeszlego roku niestety w 7 tygodniu okazalo sie ze jest"puste jajo plodowe". Tym razem wszystko wyglada dobrze, beta rosnie, testy ukazuja piekne czerwone krechy ( poprzednio byly bladziutkie). Jako ze w ciaze zaszlam dzieki IVF wiem dokladnie ze jestem w 6 tygodniu iem ze to poczatek ale niepokoi mnie bol w podbrzuszu. W dzien jest wszystko w porzadku, poznym wieczorem a nawet w nocy dopadaja mnie delikatne skurcze jak w czasie okresu, w sumie pobolewania. Szczegolnie po wizycie w toalecie. Lece siusiu i pozniej pojawia sie uczucie jak w pierwszy dzien okresu. Mija po kilku minutach, w tym samym czasie pojawia sie ciagniecie. Po chwili wszystko mija i jest w porzadku. Takie cos jest okolo 3-4 razy w nocy. Strasznie sie boje... z tego co czytam wszytskie to mamy ale wole sie upewnic....
I ja po ivf, czekam na pierwsza bete, ale mam takie wielkie nadzieje.
Jakbyś była zainteresowana są jeszcze fora "kto po in vitro" i "ciężaróweczki po in vitro" jeśli miałabyś jakieś pytania pod tym kątem - tam możesz pytać.
Co do skurczy - bierzesz nospe? Zapobiega skurczom mięśni gładkich i polecana jest po ivf. Ja biorę, pomimo, że lekarz nie kazał, ale mam delikatne skurcze i chcę ich uniknąć. Jeśli nie chcesz nic brać na własną rękę skonsultuj się z lekarzem na następnej wizycie.
Piękny wynik GratulacjeMam już wynik bety 3653,3 [emoji1][emoji7]
reklama
didi_91
Zaciekawiona BB
Kochane, teściowie poinformowani o dziwo nie przyszło im na myśl że to żart primaaprilisowy ale dla pewności powiedziałam że to nie żart radość wielka i wzruszenie prosiłam żeby nie mówili jeszcze rodzinie ale wątpię że wytrzymają a kiełbaska zaliczona miłego dnia wszystkim :*
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom