reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@0MELKA0 cześć [emoji6]! Dziewczyny dobrze piszą o tej nospie.. Czytałam, że zbyt częste i mocne skurcze przeszkadzają naszym kropkom i lepiej wziąć nospe niż się martwić tymi skurczami. Jednej z dziewczyn tutaj lekarz przepisał nospe forte nawet 3 razy dziennie na skurcze, bo ma też plamienia..

@didi_91 super, że zachwyceni [emoji6]. Kiedy chcecie powiedzieć reszcie rodziny? Może teściom się to uda utrzymać w tajemnicy [emoji6].

@Oska305 piękna beta [emoji6]! A przyrost można wyliczyć w necie na specjalnych kalkulatorach [emoji6].

@Millo super, że jest już trochę lepiej [emoji6] trochę się z Ankuś martwiłyśmy jak się trzymasz [emoji6]. Fasolinka na pewno walczy [emoji6] musi być silna dla swojej mamusi [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, z jakiej ciążowej aplikacji korzystacie na telefonie? Ja do @ używałam WomanLog od jakichś 8 lat, ale ta ich ciążowa w ogóle mi się nie podoba.. Poszukuję czegoś sprawdzonego i poleconego [emoji6].

Mam już wynik bety 3653,3
emoji1.png
emoji7.png
Łaaał cudownie! :)
Kochane, teściowie poinformowani ;) o dziwo nie przyszło im na myśl że to żart primaaprilisowy ale dla pewności powiedziałam że to nie żart :) radość wielka i wzruszenie :) prosiłam żeby nie mówili jeszcze rodzinie ale wątpię że wytrzymają :D a kiełbaska zaliczona :) miłego dnia wszystkim :*

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
To piękny dzień :) ja jutro mówię teściowej. Cudowny weekend
Karolcia,Ankuś:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)
Dziewczyny, z jakiej ciążowej aplikacji korzystacie na telefonie? Ja do @ używałam WomanLog od jakichś 8 lat, ale ta ich ciążowa w ogóle mi się nie podoba.. Poszukuję czegoś sprawdzonego i poleconego [emoji6].

Ja korzystam z dwóch. Jedna z nich fajnie opisuje ciążę, a druga wylicza ciążę z tygodniem i dniem, czego ta pierwsza nie robi. Wysyłam zdjęcie tych aplikacji.
Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png

Załączniki

• Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png
    Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png
    103,3 KB · Wyświetleń: 73
@Karolcia90 reszcie rodziny na świętach :) o ile jeszcze ktoś będzie wtedy kto nie wie :D

Tak to mi przepisał lekarz nospe forte 3x dziennie. Do tego luteina i cyclonamine też x3. Biorę póki co bez słowa. Nie będę próbować przewyższyc mądrością lekarza ;)
Pozytywne myśli tylko to nas ratuje :) :) :)

Co do aplikacji to używam tej co Ankuś Moja ciąża i Hi Mommy ale ogólnie denerwują mnie bo mówią mi że jestem w 6 tygodniu a lekarz mówił że czwarty :D więc nie używam ich dopoki co do dnia nie poznam wieku ciąży bo tylko wtedy to będzie miało sens :D

1491072860-aaaaaa.jpeg

Ja koszystam z tych dwóch. Pierwsza właśnie super opisuje chociaż określa mi 6tydzień i poród 27.11.2017 a drugiej używałam od kilku lat do zaznaczania miesiaczek i idealnie mi wyliczała dni płodne i owulację ( miałam mega regularne cykle co do dnia) i oblicza mi ciążę dokładnie tak samo jak obliczył to lekarz wczoraj więc 5t5d ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też używam mój kalendarzyk od kilku lat, ale nie umiem ustawić w nim ciąży. Zaraz pogrzebie :)

reklama
Do góry