reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@0MELKA0 cześć [emoji6]! Dziewczyny dobrze piszą o tej nospie.. Czytałam, że zbyt częste i mocne skurcze przeszkadzają naszym kropkom i lepiej wziąć nospe niż się martwić tymi skurczami. Jednej z dziewczyn tutaj lekarz przepisał nospe forte nawet 3 razy dziennie na skurcze, bo ma też plamienia..

@didi_91 super, że zachwyceni [emoji6]. Kiedy chcecie powiedzieć reszcie rodziny? Może teściom się to uda utrzymać w tajemnicy [emoji6].

@Oska305 piękna beta [emoji6]! A przyrost można wyliczyć w necie na specjalnych kalkulatorach [emoji6].

@Millo super, że jest już trochę lepiej [emoji6] trochę się z Ankuś martwiłyśmy jak się trzymasz [emoji6]. Fasolinka na pewno walczy [emoji6] musi być silna dla swojej mamusi [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, z jakiej ciążowej aplikacji korzystacie na telefonie? Ja do @ używałam WomanLog od jakichś 8 lat, ale ta ich ciążowa w ogóle mi się nie podoba.. Poszukuję czegoś sprawdzonego i poleconego [emoji6].

Mam już wynik bety 3653,3
emoji1.png
emoji7.png
Łaaał cudownie! :)
Kochane, teściowie poinformowani ;) o dziwo nie przyszło im na myśl że to żart primaaprilisowy ale dla pewności powiedziałam że to nie żart :) radość wielka i wzruszenie :) prosiłam żeby nie mówili jeszcze rodzinie ale wątpię że wytrzymają :D a kiełbaska zaliczona :) miłego dnia wszystkim :*

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
To piękny dzień :) ja jutro mówię teściowej. Cudowny weekend
Karolcia,Ankuś:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)
Dziewczyny, z jakiej ciążowej aplikacji korzystacie na telefonie? Ja do @ używałam WomanLog od jakichś 8 lat, ale ta ich ciążowa w ogóle mi się nie podoba.. Poszukuję czegoś sprawdzonego i poleconego [emoji6].

Ja korzystam z dwóch. Jedna z nich fajnie opisuje ciążę, a druga wylicza ciążę z tygodniem i dniem, czego ta pierwsza nie robi. Wysyłam zdjęcie tych aplikacji.
Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png

Załączniki

• Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png
    Screenshot_2017-04-01-19-28-00.png
    103,3 KB · Wyświetleń: 70
@Karolcia90 reszcie rodziny na świętach :) o ile jeszcze ktoś będzie wtedy kto nie wie :D

Tak to mi przepisał lekarz nospe forte 3x dziennie. Do tego luteina i cyclonamine też x3. Biorę póki co bez słowa. Nie będę próbować przewyższyc mądrością lekarza ;)
Pozytywne myśli tylko to nas ratuje :) :) :)

Co do aplikacji to używam tej co Ankuś Moja ciąża i Hi Mommy ale ogólnie denerwują mnie bo mówią mi że jestem w 6 tygodniu a lekarz mówił że czwarty :D więc nie używam ich dopoki co do dnia nie poznam wieku ciąży bo tylko wtedy to będzie miało sens :D

1491072860-aaaaaa.jpeg

Ja koszystam z tych dwóch. Pierwsza właśnie super opisuje chociaż określa mi 6tydzień i poród 27.11.2017 a drugiej używałam od kilku lat do zaznaczania miesiaczek i idealnie mi wyliczała dni płodne i owulację ( miałam mega regularne cykle co do dnia) i oblicza mi ciążę dokładnie tak samo jak obliczył to lekarz wczoraj więc 5t5d ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też używam mój kalendarzyk od kilku lat, ale nie umiem ustawić w nim ciąży. Zaraz pogrzebie :)

reklama
Do góry