M@gda
Moderatorka
[USER=171183]@M@gda myślę, że po 8 dniach jest ryzyko, że wyniki jeszcze są negatywnie zakłamane, lekarz chce Ci oszczędzić stresów niepotrzebnych [emoji6]. Piątek to 9 dzień będzie, weekend jakoś przetrwasz, wtedy najwyżej w poniedziałek skocz na betę [emoji6].
Zjadłabym kiełbaskę z grilla.. Niestety brak u nas ogródka, gdzie można by go rozpalić.. Ale chyba nie obejdzie się tej wiosny bez zakupu jakiegoś małego, przenośnego i najwyżej będziemy go rozpalać na balkonie (nie mamy nad sobą sąsiadów [emoji6]) lub przed blokiem [emoji16]. Chyba sąsiedzi zrozumieją zachcianki ciężarnej [emoji23].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom[/USER]
Pewnie masz rację, ale już bym chciała wiedzieć, że wszystko się udało. Transferowałam 2 kropki, byłabym przeszczęśliwa gdyby oba zdecydowały się zostać, ale mam nadzieję choć na jedno.
Co do zachcianek, ja od transferu jadam głównie ... buraki Był już barszcz ukraiński, teraz grany jest barszcz czerwony z kiełbaską, a jeszcze mam kilka buraków w spiżarce. Mąż póki co nie skarży się na menu, ale zobaczymy jak dalej pójdzie