reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
no my kobietki jesteśmy bardzo niecierpliwe ;p ja najchetniej juz bym poleciala na bete ale mój M mnie udusi , bo powie , że za szybko ;p

Ja zawsze zaczynam testowac od 10 dnia cyklu bo nie wytrzymuje haha:p
Zaciskam wiec kciuki:))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam testować dopiero 23.03, 14 dni po owulacji [emoji6] ale skoro miałam zapas testów w domu to aż żal było nie sprawdzić ich czułości wcześniej [emoji6].
Oddałam trochę krwi [emoji6] teraz tylko czekać na wyniki [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już też jestem po badaniu. Między 14, a 17 odbiór wyników. Dla mnie temperatura była jakimś wskaźnikiem i czymś co mnie powstrzymywało przed testowaniem. Jak była wysoka to wiedziałam, że jest ok. Ja testowalam 26 dnia cyklu.

Karolcia mialas owulke 9.03? Jutro mialabys okres? To jak tak ja:D haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam 100% pewności [emoji6] 35 dc miałam w niedzielę, powinnam dostać okres w poniedziałek. Ale dopiero 9.03 zmiękła mi szyjka i pojawił się śluz (temp nie mierzyłam) więc typuję, że owu była nie wcześniej niż 9 [emoji6]

kochane wszystkim Wam gratuluje :)bardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres :( mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka :) jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test? :)
Ja w 26 ale wyszedł bladzioch cienia cienia :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

poczekam chociaż do weekendu, wtedy spróbuje zrobic sikańca, wtedy juz powinno coś wyjsć bo będzie to 27-28 dzień cyklu, no chyba , że przyjdzie @ wtedy będe musiała poczekać trochę dłużej

poczekam chociaż do weekendu, wtedy spróbuje zrobic sikańca, wtedy juz powinno coś wyjsć bo będzie to 27-28 dzień cyklu, no chyba , że przyjdzie @ wtedy będe musiała poczekać trochę dłużej
podobno różnicę robi też rodzaj testu.. Ja robiłam nord test (bo dziewczyny na staraczkach go polecały, że nie zakłamuje raczej, a w internetowej gemini kosztował 2,50 ;) ) i cień cienia pojawił mi się po niecałych 2 minutach. Do 5 minut kreska delikatnie ściemniała, później też trochę, ale tego już nie kontrolowałam zbytnio :).

reklama
Do góry