reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Karolcia gratuluje:** piekne wyniki:* progesteron sie juz dowiedzialam ze mam dobry wiec Twoj tez jest good:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W normach progesteronu dla pierwszego trymestru się zamieściłam więc się nie przejmowałam [emoji6]. Tylko nie byłam pewna czy nie określa się też jego wzrostu [emoji6]. Bo ja to świeżynka w temacie [emoji6]. To moja pierwsza ciąża [emoji6].

W normach progesteronu dla pierwszego trymestru się zamieściłam więc się nie przejmowałam [emoji6]. Tylko nie byłam pewna czy nie określa się też jego wzrostu [emoji6]. Bo ja to świeżynka w temacie [emoji6]. To moja pierwsza ciąża [emoji6].
Moja też pierwsza ciąża i też za bardzo nie wiem jak to z tym progesteronem, ale chyba wystarczy raz zrobić. Może ktoś pomoże?

U mnie 2 ciaza ale w 1 nie bylam zeschizowana tak jak teraz po poronieniu wiec wtedy sie w sumie niczym nie przejmowalam:p Byl wynik w normie to byl a teraz po poronieniu sie boje ze cos niedopilnuje itp:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też pierwsza ciąża i też za bardzo nie wiem jak to z tym progesteronem, ale chyba wystarczy raz zrobić. Może ktoś pomoże?
Ja już przeżyłam dwie ciąże i o takim badaniu nawet nie słyszałam ;) także luz...

xnw40tc7sy506vxn.png

No patrząc w ten sposób moja też druga, ale nie chce pamiętać tego co złe. Staram się myśleć pozytywnie. Moj mąż zapytał o to jaki miałam wynik bety w pierwszej ciąży, to aż krzyknęłam na niego ze złości. Nie chce porównywać tych dwóch ciąż i nie chce wracać do tego co złe. Nie zapomnę o tamtym aniołku nigdy, ale muszę się odciąć od tamtego co przeżyłam. Teraz zaczynam nowy etap i chce się nim cieszyć, myśleć pozytywnie. Wmawiam sobie, że teraz będzie inaczej, że wszystko się ułoży. Limit złego wyczerpany.

reklama
Do góry