reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
no my kobietki jesteśmy bardzo niecierpliwe ;p ja najchetniej juz bym poleciala na bete ale mój M mnie udusi , bo powie , że za szybko ;p

Ja zawsze zaczynam testowac od 10 dnia cyklu bo nie wytrzymuje haha:p
Zaciskam wiec kciuki:))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam testować dopiero 23.03, 14 dni po owulacji [emoji6] ale skoro miałam zapas testów w domu to aż żal było nie sprawdzić ich czułości wcześniej [emoji6].
Oddałam trochę krwi [emoji6] teraz tylko czekać na wyniki [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już też jestem po badaniu. Między 14, a 17 odbiór wyników. Dla mnie temperatura była jakimś wskaźnikiem i czymś co mnie powstrzymywało przed testowaniem. Jak była wysoka to wiedziałam, że jest ok. Ja testowalam 26 dnia cyklu.

Karolcia mialas owulke 9.03? Jutro mialabys okres? To jak tak ja:D haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam 100% pewności [emoji6] 35 dc miałam w niedzielę, powinnam dostać okres w poniedziałek. Ale dopiero 9.03 zmiękła mi szyjka i pojawił się śluz (temp nie mierzyłam) więc typuję, że owu była nie wcześniej niż 9 [emoji6]

kochane wszystkim Wam gratuluje :)bardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres :( mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka :) jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test? :)
Ja w 26 ale wyszedł bladzioch cienia cienia :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

poczekam chociaż do weekendu, wtedy spróbuje zrobic sikańca, wtedy juz powinno coś wyjsć bo będzie to 27-28 dzień cyklu, no chyba , że przyjdzie @ wtedy będe musiała poczekać trochę dłużej

poczekam chociaż do weekendu, wtedy spróbuje zrobic sikańca, wtedy juz powinno coś wyjsć bo będzie to 27-28 dzień cyklu, no chyba , że przyjdzie @ wtedy będe musiała poczekać trochę dłużej
podobno różnicę robi też rodzaj testu.. Ja robiłam nord test (bo dziewczyny na staraczkach go polecały, że nie zakłamuje raczej, a w internetowej gemini kosztował 2,50 ;) ) i cień cienia pojawił mi się po niecałych 2 minutach. Do 5 minut kreska delikatnie ściemniała, później też trochę, ale tego już nie kontrolowałam zbytnio :).

reklama
Do góry