Oj niech rosną, rosną czego nie robię to myślę o ciąży. Ciekawe kiedy i czy.. trochę mi przejdzie.Pewnie będę ogarniac oba :-) a raczej wszystkie 3,4[emoji16] to jutro dziewczyny betki niech rosną 200 krotnie :-)
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Pewnie dopiero po porodzieOj niech rosną, rosną czego nie robię to myślę o ciąży. Ciekawe kiedy i czy.. trochę mi przejdzie.
A progesteron to się robi na czczo?
Haha umecze się po porodzie to stresu ciąg dalszy. Szczerze to nie wiem czy na czczo. Ja byłam w poniedziałek rano, wiec na czczo na becie i progesteronie.Pewnie dopiero po porodzie
A progesteron to się robi na czczo?
Karolcia90
i tak potem przynajmniej do 18Haha umecze się po porodzie to stresu ciąg dalszy. Szczerze to nie wiem czy na czczo. Ja byłam w poniedziałek rano, wiec na czczo na becie i progesteronie.
Na stronie invicty był dopisek, że na czczo, a na stronie innego laboratorium już nie było nic napisane. Ale lepiej spakuję sobie śniadanie do pracy
Dokładnie do 18i tak potem przynajmniej do 18
Na stronie invicty był dopisek, że na czczo, a na stronie innego laboratorium już nie było nic napisane. Ale lepiej spakuję sobie śniadanie do pracy
To lepiej idź na czczo. Powodzenia jutro dziewczynki.
Dobrej nocy
Millo
Hejkatak progesteron na czczo.Zaraz padne z glodu chyba haha
U mnie ulewa ma byc caly dzien,buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ulewa ma byc caly dzien,buu
Paulina1645
Aktywna w BB
kochane wszystkim Wam gratuluje bardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test?
Karolcia90
Ja zrobiłam test w 35 dc, ale mam długie cykle, był to u mnie dzień przed spodziewanym okresem.kochane wszystkim Wam gratuluje bardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test?
A robiłyście też tsh? Czy nie sprawdzacie?
Ja za moment w końcu dotrę do labu, nie mogłam się dziś dobudzić [emoji6].
Millo
Paulina ja robilam w 29 dniu cyklu czyli w 10 dniu po owulacji i wyszedl cien.W 11 dniu poszlam na betke i dzis na poprawke.W piatek zrobie test mam nadzieje juz na mocne 2 krechy pamiątkowe)
A Ty na jakis etapie jestes?Rozumiem ze juz po owulacji?ile dni?kiedy testujesz?
A Ty na jakis etapie jestes?Rozumiem ze juz po owulacji?ile dni?kiedy testujesz?
reklama
Paulina1645
Aktywna w BB
ja dziś mam 24 dzień cyklu, owulacja była około 14-15 marca czyli dziś mija 7-8 dni po owulacji(ale moge się mylić co do owulacji) , gdzieś w głębi czuje , że się udało ale nie chce zapeszać, najchętniej to już bym testowała ale jest jeszcze za wcześnie cykle mam 28-29 dniowe.