reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus pieknie:) przyrost masz 104% to bardzo dobrze:**

Ja tez odebralam i sie teraz wystarszylam..
W pon 108,3
Sroda 476,4
Przyrost 340% !!!! :O
Naczytalam sie o za wysokich betach i dygam

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ankus pieknie:) przyrost masz 104% to bardzo dobrze:**

Ja tez odebralam i sie teraz wystarszylam..
W pon 108,3
Sroda 476,4
Przyrost 340% !!!! :O
Naczytalam sie o za wysokich betach i dygam

A czego się naczytałaś? Może paradzie się kogoś? W takim razie ja też mam ponad normę? W piątek idę na kolejne badanie bety.

Ankuś Ty masz dobra:) ja niby tez.Moje kolezanki mialy przyrost 270..280 i wszystko pieknie ale 340% to jeszcze nie widzialam nigdzie!

Ankuś Ty masz dobra:) ja niby tez.Moje kolezanki mialy przyrost 270..280 i wszystko pieknie ale 340% to jeszcze nie widzialam nigdzie!

Nie denerwuj się, jakaś dziewczyna w listopiadówkach miała bardzo wysoki przyrost i się cieszyła, że to na dziewczynkę. To początek ciąży i te normy są małe. Może co innego jak z 1500 wzrosłoby na 8000? Wtedy to się rzuca w oczy. Spokojnie.

Byc moze Ankuś a co sadzisz o progesteronie?
Screenshot_2017-03-22-13-56-47.png

Załączniki

• Screenshot_2017-03-22-13-56-47.png
    Screenshot_2017-03-22-13-56-47.png
    42,5 KB · Wyświetleń: 2 185
Millo jak Cię bardzo niepokoi to może zrob betę za kolejne 48h albo zadzwoń do swojego gin ale myślę że nie ma co się stresować- piękna dziewczynkowa beta :-)!

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziewczyny, gratuluję pięknych wyników [emoji6]
Moje wyniki też się pojawiły [emoji6]
1490191198-aaaaaa.png

W piątek zrobię powtórkę bety [emoji6]. Bo progesteronu nie ma potrzeby powtarzania, prawda? [emoji6]

Do góry