M@gda
Moderatorka
oplułam monitor, hahahaWole nie być z tym kojarzona, pol tego marketu zna mojego męża
wyobraziłam sobie ta reklame nad tym konkretnym modelem...
5 opcji relaksu, poleca Diana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oplułam monitor, hahahaWole nie być z tym kojarzona, pol tego marketu zna mojego męża
Super, cieszę się! :* :* cudowne wieściJuz po wizycie
Jest ulga- jest dobrze. Badanie wszystko super usg szybkie,ale tez super- Dzidzius sobie przysypial.
Lekarz nie robił pomiarów konkretnych tylko sprawdzal serduszko i przeplywy - jest ok. Jakis tam mini kikut sterczy miedzy nogami- lekarz cos mowil, ze sklanialby sie na chlopca....olaboga!
Ale to nie przesadzone - czekam grzecznie 2 tygodnie do kolejnej wizyty i powinno sie rozstrzygnac.
Poza tym moge wykonywac zestawy cwiczen rekomendowane dla kobiet w ciazy- jupi.
Biegania lekarz odradza ...cos wspominal o szybkich marszach, ale gdzies za ok miesiac
W watku z wizytami wrzuce zdjecia: )jak tylko telefon naladuje
AAA i L4 mam w dalszym ciagu .. sluchajcie z 1...
Lekarz przezorny i ostrozny bardzo mysle, ze zmieni jesli bede sie dobrze czula dluzej niz miesiacSuper, cieszę się! :* :* cudowne wieści
Ale jak wszystko jest okej, to czemu z 1?
Wolalabys dziewczynke?Juz po wizycie
Jest ulga- jest dobrze. Badanie wszystko super usg szybkie,ale tez super- Dzidzius sobie przysypial.
Lekarz nie robił pomiarów konkretnych tylko sprawdzal serduszko i przeplywy - jest ok. Jakis tam mini kikut sterczy miedzy nogami- lekarz cos mowil, ze sklanialby sie na chlopca....olaboga!
Ale to nie przesadzone - czekam grzecznie 2 tygodnie do kolejnej wizyty i powinno sie rozstrzygnac.
Poza tym moge wykonywac zestawy cwiczen rekomendowane dla kobiet w ciazy- jupi.
Biegania lekarz odradza ...cos wspominal o szybkich marszach, ale gdzies za ok miesiac
W watku z wizytami wrzuce zdjecia: )jak tylko telefon naladuje
AAA i L4 mam w dalszym ciagu .. sluchajcie z 1...
Oj leci to strasznie..ja 21.05 mialam pierwsza i tez nie wiem kiedy ten rok zlecial..a Ty juz 3..Wszystkiego Najlepszego w takim razie! :-)Dziewczyny dajecie dzisiaj czadu[emoji23]. Robicie smaka, a mój mąż tak daleko[emoji38][emoji38][emoji6] Tak się skupiłam na sobie, że zapomniałam mu złożyć życzenia. To już trzecia rocznica ślubu. A dopiero sukienki szukałam...
Gratuluję udanych wizyt[emoji7][emoji7][emoji11]