reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie zawsze lekarz wypisuje papiery a przychodnia i Panie w rejestracji, ich tak łatwo nie ogarniesz [emoji14]

p19uflw1nv024jhl.png
Nie przejmuje się becikowym, raczej myślę o dziecku i sobie, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku [emoji1]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, nie było mnie około 3 godzin bo robiłam raport do projektu na uczelnię, a tu tyle nadrabiania i tyle się działo... wesoło tu dziś, oj wesoło :D

Heloł!
Super się cieszę, że wizyty udane, zdjęcia cudowne!!!
Ależ tu było wesoła ;-) ja od rana biegałam po sklepach z łazienkami, bo w piątek już mamy wizytę u projektanta. Poźniej byłam na budowie, u przyjaciółki na kawie wróciłam do domu i upiekłam pyszne ciasto z truskawkami ;-)
Teraz idę podgrzac bigos mojej mamuni, bo zgłodnialam....
Dzisiaj spotkałam lekarkę mojego Bartka i zaczęła mi gartulowac ciąży!!! Powiedziała, że widać po mnie, brzuch mam odstający, nie da się ukryć już, a raczej mało osób wie...

reklama
Do góry