Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Tak, ciagnie, a czasem mocniej zakluje..ale zeby sie powiekszyl jakos mocno, to nie zauwazylam.Czy Was też tak ciągnie brzuch? Ma nadzieję, że to normalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ciagnie, a czasem mocniej zakluje..ale zeby sie powiekszyl jakos mocno, to nie zauwazylam.Czy Was też tak ciągnie brzuch? Ma nadzieję, że to normalne.
A no właśnie mam to samo, ciągnie, czasem zakłuje, a kichania to wręcz się boję.Tak, ciagnie, a czasem mocniej zakluje..ale zeby sie powiekszyl jakos mocno, to nie zauwazylam.
też tak mam i to chyba normalne, a co do kichania to skądś to znam jako alergik na pyłkiA no właśnie mam to samo, ciągnie, czasem zakłuje, a kichania to wręcz się boję.
Ja szczególnie wieczorami tak przy samych biodrach, jakby z jajników w dół ktoś mi rozciągał mięśnie. Trochę boli, ale nie biorę żadnych leków.Czy Was też tak ciągnie brzuch? Ma nadzieję, że to normalne.
Bardzo wolałabym dziewczynkęWolalabys dziewczynke?
Najwazniejsze, ze wszystko dobrze)
Ja to zeswiruje chyba do tego 19stego..mialam tylko jedna serduszkowa wizyte w 8 tyg i nic wiecej, znowu zaczynam sie stresowac.. ;]
Oj ciągnie i kłuję na wieczór czasami. To ponoć z przemęczenia jak macica się rozciąga pomalutku :-)Czy Was też tak ciągnie brzuch? Ma nadzieję, że to normalne.
Ja już właśnie szukam ćwiczeń.Reniuszek super wieści!! ! No i super ze możes z ćwiczyć, Ja wczoraj delikatnie pocwiczyłam. Może dzisiaj też się poruszam...
Brzuchatka ja też mam wizytę 19-stego! Kupa czasu, no ale co zrobić :-)
Ja tez leków nie biorę. Cieszę się, piszecie, że to normalne. Ja dzisiaj zaczynam 15 tydzień. Leci ten czasJa szczególnie wieczorami tak przy samych biodrach, jakby z jajników w dół ktoś mi rozciągał mięśnie. Trochę boli, ale nie biorę żadnych leków.