Kurcze jak z przemęczenia, to muszę się bardziej oszczędzać.Oj ciągnie i kłuję na wieczór czasami. To ponoć z przemęczenia jak macica się rozciąga pomalutku :-)
reklama
Hmm ja nie widzę jest jakiś cień ale ciężko powiedzieć czy to jajeczka.Czy ja dobrze widzę cy na drugim zdjęciu widać jajeczka??? Zobacz załącznik 808729
reniuszek
Love in the knick of time
Jejku mam nadzieję że za 2tyg się rozstrzygnie.Ankuś mnie tez na chlopca to wyglada;P
Gratuluje cudownych wiesci dzisiaj dziewczyny na wizytach:**
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem wam że okropnie napalilam się na małą Kalinke.......
U mnie równo 14 tygodni. Myślałam, że po genetycznych będę spokojniejsza, ale nie. Siostra mi dziś powiedziała, ze spokój w moim życiu się skończył. Najpierw martwisz się czy będzie serduszko, potem genetyczne, potem połówkowe, ewentualne wczesniactwo, poród. A potem kiedy usiadzie, zacznie chodzić, mówić, że pobiło się w szkole i że późno wraca z dyskoteki. Tak teraz będzie wyglądało nasze zycie. I po tak długich staraniach baaaardzo się na to ciesze[emoji1] [emoji1] [emoji7] [emoji7]Ja tez leków nie biorę. Cieszę się, piszecie, że to normalne. Ja dzisiaj zaczynam 15 tydzień. Leci ten czas
Angella210
Fanka BB :)
Super wiadomości Same chłopaki u nas na forum U mnie też raczej będzie chłopakJuz po wizycie
Jest ulga- jest dobrze. Badanie wszystko super usg szybkie,ale tez super- Dzidzius sobie przysypial.
Lekarz nie robił pomiarów konkretnych tylko sprawdzal serduszko i przeplywy - jest ok. Jakis tam mini kikut sterczy miedzy nogami- lekarz cos mowil, ze sklanialby sie na chlopca....olaboga!
Ale to nie przesadzone - czekam grzecznie 2 tygodnie do kolejnej wizyty i powinno sie rozstrzygnac.
Poza tym moge wykonywac zestawy cwiczen rekomendowane dla kobiet w ciazy- jupi.
Biegania lekarz odradza ...cos wspominal o szybkich marszach, ale gdzies za ok miesiac
W watku z wizytami wrzuce zdjecia: )jak tylko telefon naladuje
AAA i L4 mam w dalszym ciagu .. sluchajcie z 1...
gie_er
Fanka BB :)
Ja nie widzę, więc może jeszcze jest szansa na dziewczynęCzy ja dobrze widzę cy na drugim zdjęciu widać jajeczka??? Zobacz załącznik 808729
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Tak się domyśliłam kochana i odpisałam, że ja napalona jestem na małą KalinkeReniuszku to do Ciebie mialo byc a nie do Ankusia
No zobaczysz za 2 tyg a to Twoje 1 dziecko?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To moje drugie dziecko. Mam już synka maksia5lat. W avatarze na zdjeciu jest ze mną :-)
No i chciałam dla niego Kalinke.....