reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja już się pogubiłam. Ostatnia miesiączkę miałam 10.02. Ale mam długie cykle ok 33-35 dni (dodatkowo szalały z uwagi na zapalenie nerek i antybiotyki w ostatnim cyklu przed zajęciem w ciążę).
Z usg teraz jestem w 14w5d i poród 24.11.2017. I tego mam się trzymać, prawda?
Tak, termin z usg jest najbardziej prawdopodobny biorąc pod uwagę nieregularne cykle.

reklama
Właśnie robiłam porządek w swojej karcie ciąży i się zorientowałam że badanie kolejne mam 20.06, a nie 19.06 eh :p
Ja tak tez odwaliłam:) wyszykowałam się , wydepilowałam, wzięłam urlop w pracy. Wychodzę jeszcze tylko karta ciąży i wyniki. Na karcie ciąży naklejona karteczka. Wizyta 05.05. a to był czwarty:)

IMG_20170531_141833.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
A u mnie dzisiaj pieczarkowa :)

Załączniki

• IMG_20170531_141833.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    IMG_20170531_141833.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 388
Dziekuje dziewczyny! U mnie libido bylo okropne przez pierwsze dwa miesiace nawet moj K juz tez takk marudny chodzil.. ale jakos od ostatnich 2tyg nagle boom wszystko sie poprawilo i lazde z nas szczesliwe chodzi [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry