reklama
M@gda
Moderatorka
Super, gratuluję!!!Po badaniach, zdrowe, książkowe 58mm szczęścia ☺
Piękna dzidzia
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nie było mnie godzinę a tu tyle czytania.
Ja dziś mam totalnego lenia. Nic nie robię. Obiad wczorajszy zupa szczawiowa o ile wyszła bo robiłam pierwszy raz. [emoji23]
Ja dziś mam totalnego lenia. Nic nie robię. Obiad wczorajszy zupa szczawiowa o ile wyszła bo robiłam pierwszy raz. [emoji23]
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ja ostatnio aseksulana jestem, więc sobię chociaż z wami pożartuję
Ale powiem wam, że napięcie seksulane "wisi w powietrzu" czasami jak się nas czyta
Oj wisi wisi Mi ostatnio dość mocno libido się poprawiło i nie wytrzymałam i skusiłam się na delikatne bara bara
Teraz bym to powtarzała najchętniej codziennie lub nawet ze dwa razy dziennie ale spokojnie staram się do tego podejść...
Nie dawno dopiero plamienia się skończyły także tak raz za czasu myślę że nie zaszkodzi, a zauważyłam również że jak jest mi przyjemnie to uspokajają się te skurczowe bóle brzucha.
reniuszek
Love in the knick of time
Po badaniach, zdrowe, książkowe 58mm szczęścia ☺
Pięknie gratuluję kochana :*
reniuszek
Love in the knick of time
Ja od 5tc odczuwam skurczowe bóle brzucha a w dniach kiedy miałaby przyjść miesiączką bóle są mocniejsze pytałam pani doktor o to powiedziała że to normalne.
Ja również mam zaparcia od dwóch dni nie byłam za to większa potrzebą - nie mogłam spać w nocy bo miałam jakby kolkę po jednej i drugiej stronie pod żebrami, rano po 6:00 już nie wytrzymałam i musiałam włożyć czopka glicerynowego, kolka minęła czyli bóle były od jelit. Rano też przed śniadaniem zarzylam syrop laktuloza (pani doktor mi poleciła) ostatnio już po porannej dawce syropu dopoludnia poszłam za potrzebą ale teraz przez dwa dni jakoś zapomniałam o tym stropie.( zarzywa się go albo na czczo przed jedzeniem 45ml albo 3x15ml przed jedzeniem w ciągu dnia).
Miałam tego typu rewolucję w ciąży z maksiem. Skurcze zaparcia. Z tymże od połowy ciąży lezalam w szpitalu.
Liczę na to, że w tej ciąży się to nie powtórzy.
Póki co nie chce brać laktulozy. Chodzę codziennie do toalety ale ciężko mi wtedy i tak jakby cały dół mi urywalo :-(
Brzuchatka2017
Ja mam miedzy 19 a 26.12 póki co, wiec tez sie moze tak zdarzyc Na prenatalnym pewnie dokladniej wszystko mi powiedzaKalendarzykowo wychodzi, że rodzę w wigilię 2017
Brzuchatka2017
Jej to wszystko przede mna, a ja dzisiaj spie, spie i spiee... help!;]Ugotowałam zupę, dom i pranie ogarnęłam i jadę po słuchawkę prysznicową bo się, że tak powiem rozj***ła ;D
M@gda
Moderatorka
Jej to wszystko przede mna, a ja dzisiaj spie, spie i spiee... help!;]
potrzebujesz pomocy?? Zeby zasnąć?? To ja mogę na nfz usypiać i znieczylać. Uwaga, zaczynam: aaAaa kotaki dwa, szare bure, szare bure, oby dwa, więc śpij bo własnie, ksieżyc ziewa i za chwilę zaśnie...
reklama