reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Byłam dziś na krzywej. Nie udało sie zrobic. Po pół godzinie pielęgniarki znalazły mnie blada. Włączyły wiatrak, otworzyły okna a to juz w ogóle podziałalo jak zapłon. Jak zwymiotowalam to myślałam ze utopie sie w tej glukozie. Zaczęłam sie dusić. Wróciłam do domu i poszłam spać. Jestem załamana. Raz bez ciąży udali mi sie to padania pociągnąć do końca. Na szczęście teściowa pracuje w służbie zdrowia i znalazła lekarka ktora mowi ze w takich przypadkach ma jakiś inny sposób na badanie cukru. Bo na samą myśl o glukozie płakać mi się chcę

Oska to ze karma wraca od teściowej to był żart. Nie wiem czemu emotikonki nie weszły i wyszło tak poważnie. Nie mialam zamiaru zeby Ciebie urazić. Jesli tak to odebralas to przepraszam

Najlepszego dla naszych Madzi ;-)
Manique ojej biedna, dobrze że już jesteś w domki, odpoczywaj... mam nadzieję że inny sposób na krzywą będzie ok ;-)
Wróciłam z zakupów, kupiłam czarne leginsy 3/4 w hm i bluzkę ;-) teraz szykuję obiad bo syn już wrócił do domu ;-)

Oska to ze karma wraca od teściowej to był żart. Nie wiem czemu emotikonki nie weszły i wyszło tak poważnie. Nie mialam zamiaru zeby Ciebie urazić. Jesli tak to odebralas to przepraszam
Nie ma sprawy[emoji5] Dzwoniłam dziś do niej i się zreflektowała i naprawde się w koncu cieszy razem z nami[emoji5]

A podobno zeby przeżyć glukoze to można wcisnąć cytrynę, podobno pomaga.
A w którym tyg to się robi? Ja mam 14 i nikt mi jeszcze o tym nie wspominał

Nie ma sprawy[emoji5] Dzwoniłam dziś do niej i się zreflektowała i naprawde się w koncu cieszy razem z nami[emoji5]

Glukoze sie robi po 20 tygodniu :) chyba ze jest wskazanie szybciej :) dla mnie smak glukozy nie jest straszny tylko to co się ze mna dzialo po glukozie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi cytryna tez nie pomaga. Normalnie w 24 tygodniu ale ja mialam w poprzednich ciazach cukrzycę więc kazano mi jak najszybciej

Glukoze sie robi po 20 tygodniu :) chyba ze jest wskazanie szybciej :) dla mnie smak glukozy nie jest straszny tylko to co się ze mna dzialo po glukozie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wypić wypije ale potem kreci mi sie w głowie, jest mi słabo i wymiotuje. Tylko ze ja w ciąży wymiotuje nawet jak wypije wodę na pusty zoladek

IMG_20170529_150202_141.jpg
Knedle z truskawkami :)Chyba będę jeść je już do końca dnia :)Mniam !:)

Załączniki

• IMG_20170529_150202_141.jpg
    IMG_20170529_150202_141.jpg
    957,5 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry