L
reklama
M@gda
Moderatorka
Będzie dobrzeDzięki,lekki stresik oczywiście wizytę mam na 13:15 oczywiście dam znać po
M@gda
Moderatorka
Ha, więc ty też MagdalenaDziewczyny, jeszcze przed wizytą narobię Wam smaku moim imieninowym sernikiem
Miłego dnia i uciekam
Buuu u mnie wszyscy zapomnieli oprócz babci... nawet mąż dopiero sobie przypomniał jak w kalendarz zerknął...
L
Lady_Waiting
Gość
Ha, więc ty też Magdalena
Buuu u mnie wszyscy zapomnieli oprócz babci... nawet mąż dopiero sobie przypomniał jak w kalendarz zerknął...
Też Magdalena u mnie póki co mama i siostra nie zawiodły...zobaczymy jak mężuś po pracy
W takim razie wszystkiego najlepszego M@gda!
Rossiczka
Moderatorka
Od kilku dni, z tym że ja na początku ciąży w ogóle nie miałam bolesnosci piersi. Na innym forum, w dziale staraczek, gdzie dużo dziewczyn po przejściach. Kazały mi szybko progesteron badać. Oczywiście wyszedł niski, ale postanowiłam zaufać intuicji i do ginekologa poszłam w 8 tygodniu, żeby serce już na 100% było widoczne, lub nie. Ginekolog moje badanie progesteronu skomentował tak "trzeba było lepiej z mężem do kina pójść, bo bezsensu wydane pieniądze". Ponieważ pierwsza ciążę super mi prowadził, A to ciąża wielkiego ryzyka była. To stwierdziłam że muszę mu zaufać.Kurcze ja mam zupelnie w druga strone, bo sutki rosna, ale wlasnie ostatnio w ogole ich nie czuje, natomiast wczesniej kolo 6,7 tyg nie szlo ich musnac nawet..a Tobie teraz ten bol sie tak nasilil?
Teraz po prostu myślę, że łożysko zaczęło progesteron produkowac powoli, stąd też nowe objawy.
Rossiczka
Moderatorka
Tak myślałam, że to normalne. Tak samo jak ból kości lonowych. Jednak każde zmiany w organizmie takie zaskakujące i stresująca trochę są :-)Ja tak mam! Mój mąż tez ma zakaz "trzymania" strasznie bolą, ale to normalne, bo już się pytałam ginki ;-)
Dzień dobry! Wczoraj mieliśmy ostatnia komunię, teraz odpoczywam, mąż w pracy, syn w szkole, obiad podszykowany (mielone, młode ziemniaczki z koperkiem i mizeria- mniam) zaraz chyba podjadę ze szwagierką do galerii po jakąś bluzkę i leginsy bo ostatnio syn mnie zapytał czemu cały czas chodze w getrach i jednej bluzce [emoji14] a on przecież nic nie wiem ;-) a wszystko zrobiło sie opięte a ta jedna bluzka taka fajna w miere ;-) no nic pojadę może cos kupię
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!
M@gda
Moderatorka
Najlepszego i tobie!! no i najpiękniejszego prezentu jaki może sobie życzyć matka, zdrowego maluszkaTeż Magdalena u mnie póki co mama i siostra nie zawiodły...zobaczymy jak mężuś po pracy
W takim razie wszystkiego najlepszego M@gda!
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
U mnie termin z usg zmienił się na 28.12[emoji4]
Prenatalne mam 14.06 a Ty? [emoji4]
Ja najprawdopodobniej 19.06, jeszcze troche trzeba poczekac a jak sie teraz czujesz? Mi w zasadzie dalej tylko lekko mdlo i odrzuca mnie od miesa, czasem troche senna jestem, piersi juz mniej bola i w ogole tak w miare dobrze sie czuje, czasem sie martwie, ze za dobrze..;] A brzuszek poki co tak lekko zaokraglony, ale jeszcze go nie wywalilo
Ostatnia edycja:
reniuszek
Love in the knick of time
Mysle, że to normalne. W poprzedniej ciąży miałam tak samo. Teraz też po olewam mnie sutki, ale nie tak bardzo.Dziewczyny czy któraś też sutki bolą. Dla mnie jak piżama w nocy przesunie się po sutku to budzę się. Mąż ma ban na dotykanie. Podczas orgazmu to uczucie też się nasila, więc na jednych przytulankach kończyny.
Przypomina mi się moja walka o.karmienie piersią, która szybko przegralam. Tak bardzo chciałabym aby przy kolejnym maluszku mi się udało...
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama