reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie pomyślałam, że pod innymi nickami też mogą się kryć Magdaleny [emoji6]. Oczywiście wszystkim życzę wszystkiego najlepszego [emoji16].

Mnie ostatnio kilka dni swędział jeden sutek.. Nie wiem czy przestał bo go mocno nawilżałam czy to po prostu było chwilowe.. Zauważyłam, że powiększyły mi się otoczki, myślałam, że to się dzieje trochę później [emoji6]. Też mam ogromne nadzieje, że będę mogła karmić piersią [emoji6]. Miałam z obu piersi wycinane gruczolako-włókniaki i tak się zaczęłam ostatnio zastanawiać jak to jest z kanałami mlekowymi, czy przypadkiem przez taki zabieg nie zostały uszkodzone (? Choć nawet nie wiem czy to jest w ogóle możliwe?).
Za to dziś w nocy nie mogłam się dobrze ułożyć bo mnie cycki uwierały. I nawet poducha mi nie pomagała w ułożeniu się.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja gnije dalej w domu w łóżku ale pomału kaszel przechodzi to sie ciesze bo bałam sie że jednak ten antybiotyk mnie czeka. Szlak mnie w tym łózku trafia ale cóż dla maluszka wszystko☺

Ufff już po USG :)
Wszystko z dzieciaczkami dobrze. Jedna dzidzia ma 5,6 cm a druga 5,92 cm, przezierność też w porządku...bardzo ruchliwe ;) Kocham nad życie :)

Dziękujemy bardzo za kciuki!

Załączniki

• 12 tydz..JPG
    12 tydz..JPG
    127,7 KB · Wyświetleń: 97
  • 12 tydz.JPG
    12 tydz.JPG
    119,4 KB · Wyświetleń: 92
Nie pomyślałam, że pod innymi nickami też mogą się kryć Magdaleny [emoji6]. Oczywiście wszystkim życzę wszystkiego najlepszego [emoji16].

Mnie ostatnio kilka dni swędział jeden sutek.. Nie wiem czy przestał bo go mocno nawilżałam czy to po prostu było chwilowe.. Zauważyłam, że powiększyły mi się otoczki, myślałam, że to się dzieje trochę później [emoji6]. Też mam ogromne nadzieje, że będę mogła karmić piersią [emoji6]. Miałam z obu piersi wycinane gruczolako-włókniaki i tak się zaczęłam ostatnio zastanawiać jak to jest z kanałami mlekowymi, czy przypadkiem przez taki zabieg nie zostały uszkodzone (? Choć nawet nie wiem czy to jest w ogóle możliwe?).
Za to dziś w nocy nie mogłam się dobrze ułożyć bo mnie cycki uwierały. I nawet poducha mi nie pomagała w ułożeniu się.

Tez miałam usuwane. Jeszcze stara metoda czyli skalpel i brzydkie blizny. Karmilam 2 dzieci prawie do 2 roku zycia wiec bądź spokojna

reklama
U mnie wie cała najbliższa rodzina [emoji6] praktycznie od razu się chwaliliśmy [emoji6]. Teściowie dowiedzieli się w święta Wielkanocne, bo chcieliśmy powiedzieć osobiście, a nie przez telefon [emoji6] (co do dalszej rodziny to nie mam już takiej pewności, ale pewnie pocztą pantoflową się prawie wszyscy już dowiedzieli, bo my nie mieliśmy okazji się spotkać i przekazać radosnych nowin osobiście [emoji6]) . Ze znajomych tylko garstka, z którą zdarzyło nam się w ostatnim czasie spotkać [emoji6]. Nie planujemy się w mediach społecznościowych chwalić [emoji6].

@Manique no to mnie uspokoiłaś [emoji6] bo właśnie też miałam wycinane normalnie skalpelem.. Co do brzydkich blizn to właśnie po 5 latach zaczynają delikatnie jaśnieć, może za kolejne 5 zostaną białymi kreskami [emoji6]. Do tej pory były to takie wielkie różowe blizny (bliznowce się to chyba nazywa... Fatalnie się goję..)

@Lady_Waiting piękne zdjęcia [emoji16]. Cieszę się że wizyta udana [emoji6].

Do góry