reklama
zielona26
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny.
Czytam Was cały czas ale od dłuższego czasu siedzę cicho. Wczoraj miałam usg genetyczne. 3 tygodnie przed tym testem noc w noc miałam straszne sny. Tak straszne, że bałam się tu pisać i przyzwyczajać do bycia z Wami. Okazało się, że to tylko głupie sny i wszystko jest w porządku. Czekam jeszcze na wynik testu biochemicznego ale tego już się aż tak nie obawiam. Jestem szczęśliwa i w końcu zrelaksowana. Ciągle sobie mówiłam, że będzie dobrze ale te sny męczyły mnie potwornie.
Teraz już myślę, zagoszczę u Was na dobre
Czytam Was cały czas ale od dłuższego czasu siedzę cicho. Wczoraj miałam usg genetyczne. 3 tygodnie przed tym testem noc w noc miałam straszne sny. Tak straszne, że bałam się tu pisać i przyzwyczajać do bycia z Wami. Okazało się, że to tylko głupie sny i wszystko jest w porządku. Czekam jeszcze na wynik testu biochemicznego ale tego już się aż tak nie obawiam. Jestem szczęśliwa i w końcu zrelaksowana. Ciągle sobie mówiłam, że będzie dobrze ale te sny męczyły mnie potwornie.
Teraz już myślę, zagoszczę u Was na dobre
DigitalGirl
Moderatorka
Dobre getry ciążowe dostałam od nie-męża ? co tam czarne...mam kanarkowe!!! [emoji14] dodam tylko, że brzucha dalej nic zero null a to już 13t5d
Są ekstra! Też takie chce ^^ <3
Dobre getry ciążowe dostałam od nie-męża ? co tam czarne...mam kanarkowe!!! [emoji14] dodam tylko, że brzucha dalej nic zero null a to już 13t5d
Ja też już po wizycie. Dzieciątko ma 6,1 cm - wielka ulga, że ładnie rośnie, bo ja nie rosnę... waga w najlepszym wypadku jak sprzed ciąży. Przezierność też ok. Tylko trochę podwyższone TSH, bo 2,69. Tak jak u pozostałych dzisiaj wizytujących, maleństwo było bardzo ruchliwe i trudno było zrobić zdjęcie albo zobaczyć płeć.
Miłego dnia wszystkim
Miłego dnia wszystkim
Załączniki
Kanarkowe świetne
Digital, u mnie tak samo z brzuchem. Wypatruje codziennie, ale jeszcze płasko :-)
Jakie piękne zdjęcie! Cudne dzieciątko. Piękny prezent na dzień mamy ^^Ja też już po wizycie. Dzieciątko ma 6,1 cm - wielka ulga, że ładnie rośnie, bo ja nie rosnę... waga w najlepszym wypadku jak sprzed ciąży. Przezierność też ok. Tylko trochę podwyższone TSH, bo 2,69. Tak jak u pozostałych dzisiaj wizytujących, maleństwo było bardzo ruchliwe i trudno było zrobić zdjęcie albo zobaczyć płeć.
Miłego dnia wszystkimZobacz załącznik 808092
reklama
Dobre getry ciążowe dostałam od nie-męża ? co tam czarne...mam kanarkowe!!!dodam tylko, że brzucha dalej nic zero null a to już 13t5d
U mnie też zero brzuszka no może taki tyci tyci a tu już 13 tydz.4 d